Răzvan Lucescu: "E o onoare să jucăm cu Franţa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu: "E o onoare să jucăm cu Franţa!"
Răzvan Lucescu: "E o onoare să jucăm cu Franţa!"

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat în cadrul conferinţei de presă din această seară că pentru echipa naţională este o mândrie să joace contra Franţei. El este conştient că şansele de a merge la Campionatul Mondial sunt mici şi spune că obiectivul său rămâne Euro 2012.

"Pentru noi este o onoare să jucăm această partidă. Ne-am antrenat toată săptămîna cu zâmbetul pe buze, iar diferenţa în favoarea noastră o pot face starea de spirit şi încredeerea acumulată. Jucătorii să nu se uite la clasamentul acestei grupe, nu ne avantajează. Noi acum trebuie să creştem cu o mentalitate diferită. Obiectivul României este calificarea la EURO 2012, dar obiectivul meu personal este să induc o stare de spirit care să ne ducă la acel turneu final. Franţa, ca orice echipă, are şi puncte slabe. Dacă acestea sunt în defensivă? Nu vreau să comentez", a spus Lucescu jr.

Tehnicianul n-a vrut să vorbească şi despre incidentul cu dinamovistul Adrian Cristea: "Sunt problemele noastre interne, pe care nu vreau să le comentez. Dacă am să-i spun ceva lui Adrian, îi voi spune între patru ochi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite