FOTBAL: Răzvan Lucescu:"A fost o noapte tâmpită!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Răzvan Lucescu:"A fost o noapte tâmpită!"
FOTBAL: Răzvan Lucescu:"A fost o noapte tâmpită!"

Selecţionerul Răzvan Lucescu şi-a găsit greu cuvintele după umilinţa de la Belgrad. Tehnicianul a luat vina rezultatului asupra sa şi i-a apărat pe fotbaliştii acuzaţi că nu şi-au dat viaţa pe teren contra Serbiei.

" În situaţii de genul acesta nu mai ai ce să discuţi. Dezastrul a pornit după golul doi. Sârbii au jucat cu o determinare totală, iar noi după ce am rămas în 10 oameni făceam pressing de parcă am fi putut egala", a declarat selecţionerul.

"Ne-am pierdut capul. Există şi astfel de situaţii, dar trebuie să ştim cum să reacţionăm. A fost o noapte tâmpită, total greşită. Conjunctura a făcut ca Serbia să fie cea mai bună echipă din grupă", a precizat Lucescu jr.

Antrenorul naţionalei le ia apărarea vedetelor Mutu şi Chivu, acuzaţi de Dragomir că au luat cartonaşe pentru a nu evolua miercuri:"Nu cred că Mutu şi Chivu au luat cartonaşele pentru a nu juca cu Feroe. E în primul rând vina mea. Fotbalul românesc trece plin clipe foarte grele. Strângem rândurile şi privim înainte! Pentru mine a fost o atmosferă groaznică":

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite