Răzvan Lucescu: „Sunt dezamăgit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu: „Sunt dezamăgit”
Răzvan Lucescu: „Sunt dezamăgit”

Selecţionerul a fost foarte supărat din cauza rezultatului, care le-a dat aripi contestatarilor săi. Răzvan Lucescu a trecut aseară prin cel mai greu moment din scurta sa carieră de selecţioner.

„Sunt dezamăgit, deoarece îmi doream foarte mult victoria. Era foarte important să câştigăm cele trei puncte. A fost un meci foarte ciudat. Am avut destule ocazii să marcăm în prima repriză, apoi, după ce am deschis scorul, am mai avut câteva contraatacuri pe care nu am reuşit să le fructificăm. La nivelul ăsta, când ai atâtea ocazii şi nu le fructifici, contează. După care, pe fond de oboseală, le-am permis austriecilor să vină peste noi. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Aş fi preferat să jucăm prost şi să câştigăm”, au fost primele cuvinte ale lui Lucescu jr.

Dragomir, Mulţumit de Bucur şi de Chivu

El a explicat de ce l-a schimbat pe Paul Codrea. „Din păcate, Codrea s-a accidentat. Au fost multe lucruri bune, dar au existat şi nesincronizări. Am căzut fizic spre final şi am făcut pasul înapoi. Sunt supărat!”, a continuat selecţionerul. Răzvan a spus că nu s-a gândit să demisioneze după toate polemicile stârnite după meciul cu Franţa. „O să vorbesc cu preşedintele FRF, cu managerul echipei naţionale. Dacă mi se va cere să plec înainte de scadenţa contractului, o voi face”, a încheiat Lucescu jr.

Mircea Sandu a sesizat, de asemenea, căderea fizică a jucătorilor. „În prima repriză mi-a plăcut echipa, în a doua, băieţii au căzut fizic. Mă aşteptam poate la mai mult de la Săpunaru, care era mai proaspăt. Trebuia să închidem jocul, dar băieţii nu au reuşit să ţină de minge”, a spus preşedintele FRF.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a remarcat pe Chivu şi pe Bucur. “Noi nu i-am cerut lui Răzvan să califice echipa la Mondiale. Să fie lăsat să-şi caute reţeta şi echipa câştigătoare. Răzvan îşi caută soluţii pentru viitor, dar nu strica o victorie, pentru că aducea puncte. Mi-au plăcut Chivu şi Bucur, m-au dezamăgit mai mulţi. Dar nu vreau să dau nume, pentru că nu vreau să stric atmosfera”, a spus Dragomir.

Telex

Contestatarii lui Lucescu jr au văzut meciul împreună. Gigi Becali şi Cristi Borcea au urmărit partida într-una din lojele de la tribuna oficială. Cei doi au glumit pe seama finanţatorului rapidist, George Copos, pe care latifundiarul l-a mângâiat părinteşte pe chelie.

„Naşul" a fost atacat de suporteri. Preşedintele FRF a fost huiduit momente bune de un grup de suporteri aflaţi la Peluza Sud a stadionului din Ghencea.

image

Raţ (nr. 3) s-a luptat cu austriecii Foto: Adevărul

Tehnicianul Răzvan Lucescu a fost îndelung aplaudat de spectatori. În schimb, dinamovistul Adrian Cristea i-a scos din sărite pe suporterii tricolorilor. De altfel, Cristea a fost înjurat şi în momentul în care i-a fost pronunţat numele de către crainicul arenei. 

Mircea Sandu a primit lista cu echipele cu jumătate de oră înainte de debutul jocului. Mirat, „Naşul” a privit câteva minute bune formaţiile, apoi i-a explicat ceva lui Adalbert Kassai. Acesta din urmă a fost însă mai preocupat de farfuria cu pateuri pe care o ţinea în mână decât de comentariile şefului FRF.

Antrenorul dinamovist Dario Bonetti, alături de „secunzii” Orac şi Bozzini, au asistat la meci. Ei i-au spionat pe jucătorii de la Sturm Graz, Andreas Holzl, Daniel Beichler şi Jakob Jantscher. Dinamo îi va întâlni joi pe austrieci în primul meci al “câinilor” din grupele Ligii Europa.

image

Lui Răzvan i s-a întâmplat un bine prin această remiză. A avut ocazia să-şi dea seama că jucătorii pe care i-a titularizat nu pot face treabă în viitor.

image



Adrian Mititelu, patron Universitatea Craiova

image

Am jucat extraordinar, nu am avut noroc. Batem tot de acum încolo. Toată echipa a jucat extraordinar, dar am avut ghinion.

image



Gigi Becali, patron Steaua

image

Trăim într-o ţară în care nimic nu mulţumeşte pe nimeni. Vom ataca viitoarea campanie aşa cum trebuie, indiferent că vom fi în urna a doua sau a treia .

image



Cristi Chivu, căpitan România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite