Răzvan Lucescu: „Mă bat cu toată lumea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu: „Mă bat cu toată lumea!“
Răzvan Lucescu: „Mă bat cu toată lumea!“

Cu o zi înaintea meciului cu Austria, Răzvan Lucescu le-a răspuns contestatarilor săi. După ce Borcea şi Becali au pus „tunurile“ pe Lucescu jr, supăraţi că selecţionerul nu a convocat mai mulţi jucători de la echipele lor, ieri, Răzvan a ripostat.

„Acum şapte luni nu mă gândeam că voi fi la echipa naţională. Atât timp cât voi sta aici, voi lupta pentru fiecare meci, iar dacă rezultatele sunt de partea mea, o să am un entuziasm extraordinar şi o să mă bat cu toată lumea“, a spus Răzvan, continuând: „Cel mai bun rezultat al nostru este un sfert de finală la Mondialul din 1994.

Citiţi şi:


Rezultate precum cel cu Franţa se numără pe degetele de la o mână. Nu vreau statuie. Peste noapte nu putem să fim Henry, Maradona, Ronaldo sau Messi şi nici nu putem juca precum Barcelona sau Manchester United. În afară de Mutu, niciun jucător dintre cei care au lipsit nu putea face diferenţa la Paris“, a spus Răzvan Lucescu.

Meciul cu Austria contează pentru Euro

El a ţinut să facă şi o comparaţie între portarii Dani Coman şi Bogdan Lobonţ: „Ştiu ce înseamnă un jucător şi orgoliul lui. Am spus că Dani Coman a reuşit cu o echipă românească performanţe mai mari. Nu mai spun că cealaltă calificare a echipei naţionale s-a bazat pe succesele Stelei şi ale Rapidului în cupele europene“.

Tehnicianul tricolorilor s-a referit şi la meciul de astăzi, cu Austria, al cărui rezultat contează pentru menţinerea României în urna a doua valorică.

Pentru a rămâne acolo, România trebuie să obţină şase puncte din următoarele trei meciuri, cu Austria şi cu Feroe, acasă, şi cu Serbia în deplasare. „Dacă Austria o să ne pună probleme este numai vina noastră. Terenul greu ne poate influenţa jocul“. De la antrenamentul de ieri a lipsit Cristi Chivu, care acuza o uşoară răceală, fiind menajat.

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite