Răzvan vrea să-l recupereze pe Ianis Zicu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucescu junior ţine permanent legătura cu fotbalistul dinamovist, pe care l-ar readuce printre „tricolori“. Între selecţioner şi jucătorul dinamovist există o relaţie specială, consolidată de pe vremea când Zicu a evoluat la Rapid sub comanda lui Răzvan.

Mai citeşte şi:

Zece motive pentru care venirea lui Răzvan Lucescu a fost utilă


Lucescu jr şi Zicu n-au lucrat decât un sezon împreună, în 2006-2007, când machidonul a bifat 30 de meciuri pentru Rapid, înscriind 12 goluri. La vremea respectivă Zicu a făcut pasul spre naţionala mare, jucând chiar titular în formaţia pregătită de Victor Piţurcă.

Despărţirea de Răzvan după transferul de la Rapid la Dinamo a însemnat pentru Ianis începutul coşmarului. S-a accidentat în partida cu Lazio, iar dificultăţile legate de recuperare l-au aruncat într-o depresie puternică.

Deşi nu mai era antrenorul lui, Răzvan Lucescu a fost cel care l-a susţinut permanent, l-a încurajat şi a fost aproape de el inclusiv în problemele familiale. Selecţionerul vorbeşte des la telefon cu Ianis, iar după golul marcat de acesta, în luna martie, la revenirea pe gazon i-a dat un SMS de felicitare.

De altfel, şi declaraţiile lui Lucescu dovedesc că el îl monitorizează atent pe mijlocaşul “câinilor”: “Ianis este un mare jucător care a trecut printr-o perioadă mai dificilă. Este un băiat deosebit, un caracter special, un om sensibil şi un mare talent.

Eram sigur că el va reveni, pentru că în viaţa unui fotbalist sunt şi momente grele, iar el trebuie să depăşească toate obstacolele pentru a reveni unde a fost”. Traducerea neoficială a acestei declaraţii este: “Ianis, pregăteşte-te bine şi te aştept la naţională! Am nevoie de tine!”.

Monito­rizaţi

Pe lângă Zicu, şi Daniel Niculae şi Florin Bratu sunt în atenţia lui Răzvan Lucescu. Selecţionerul l-a sfătuit pe Nico să plece de la Auxerre la o altă echipă la care să joace constant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite