Gigi Becali: „Răzvan e antrenor bun, dar nu poate fi selecţioner”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali: „Răzvan e antrenor bun, dar nu poate fi selecţioner”
Gigi Becali: „Răzvan e antrenor bun, dar nu poate fi selecţioner”

Patronul Stelei Gigi Becali susţine că Victor Piţurcă nu trebuia criticat şi înlăturat pentru că făcea o selecţie mai bună:

„Cu Piţurcă am jucat la Euro 2008, la 0-0, iar toată lumea l-a criticat. Decât să avem curaj ca ăsta şi să fim ciuca bătăilor, mai bine să ne vedem de lungul nasului. Răzvan e antrenor bun, dar nu poate fi selecţioner. O să vedeţi şi la meciurile următoare”.

Dinu: „Maftei nu e jucător de naţională”

Cornel Dinu, administratorul delegat al câinilor, a mărturisit că este o diferenţă mare între noi şi sârbi. „E o diferenţă mare de valoare între noi şi sârbi. Campionatul nostru e la acelaşi nivel cu al lor, dar ei mai scot şi fotbalişti importanţi. Maftei nu e jucător de naţională. Mai sunt şi alte posturi deficitare, dar nici nu avem de unde să alegem”, a spus Dinu.

Ienei: „Mi-e jenă să vorbesc de acest rezultat”

Emerich Ienei, fostul selecţioner al României afirmă că echipa noastră nu avea voie să piardă la acest scor în faţa unei echipe precum a Serbiei: „Sârbii nu au jucat chiar atât de bine în seara asta, dar ne-au rupt pentru că au jucători foarte buni. Mi-e puţin jenă de acest rezultat, o echipă naţională nu are voie să piardă aşa de grav. Până la urmă nu am jucat nici cu Brazilia, nici cu Argentina”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite