Răzvan Lucescu: „Putem învinge Franţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale a României a declarat astăzi că are încredere că jucătorii pot învinge Franţa în meciul de sâmbătă, din preliminariile CM 2010. După meciul din "Hexagon", tricolorii vor înfrunta miercuri, 9 septembrie, naţionala Austriei, pe stadionul „Steaua”.

Mai citeşte:

„Pentru mine este o perioadă foarte frumoasă, cu două meciuri împotriva Franţei şi Austria. Pentru orice jucător şi antrenor ar trebui să fie o mândrie să evoluezi în astfel de partide. Nu poate fi nimic mai interesant decît pregătirea unui meci cu Franţa şi nu poate fi nimic mai frumos decît să joci pe Stade de France, în faţa unor jucători care evoluează la mari cluburi ale Europei."

Sunt sigur că jucătorii gândesc ca şi mine şi privesc cu optimism această dublă. Cele două meciuri vor fi ca nişte finale pentru noi, dar cel mai important este cel care urmează, cel de la Paris. Sunt o fire optimistă şi cred sincer că putem învinge în Franţa”, a declarat selecţionerul. Acesta a adăugat:„Situaţia actuală nu ne permite să facem calcule. Nu-mi place să vorbesc despre asta, întâi să vedem ce facem cu Franţa şi apoi vedem cum stăm”.

Lucescu a vorbit şi despre situaţia lui Adrian Mutu, liderul naţionalei care a fost indisponibil la ultimul meci disputat de Fiorentina în Serie A.

„Am auzit şi eu că Mutu a avut ceva probleme musculare, dar din cîte am înţeles, el va fi apt pentru meciul cu Franţa. Rămîne să discutăm diseară. Eu am încredere că îşi poate reveni după tot acest scandal, a trecut cu bine prin clipe şi mai dificile. Nu sunt mulţi puternici ca el. Este o nedreptate ceea ce i se întâmplă, sper să existe căi de recurs. Nu îţi convine să plăteşti o amendă de 12 milioane de lei, dar una de 17 milioane de euro. Este o răzbunare din partea lui Chelsea”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite