Doar o părere...Arhitectul Răzvan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar o părere...Arhitectul Răzvan
Doar o părere...Arhitectul Răzvan

Răzvan Lucescu construieşte o nouă echipă naţională, dărâmând şandramaua lui Piţurcă. Demersul lui e încurajator, având în vedere că din patru meciuri a câştigat două şi a remizat în celelalte. Mâine, la Belgrad, miza e mare.

Gazdele ar vrea să huzurească în fotoliul de lider al grupei, noi fugim de spectrul urnei a treia valorice, în perspectiva preliminariilor CE 2012. Crezul lui Răzvan convine veleitarilor, căci el e gata să îndese în raniţa oricărui recrut un baston de mareşal. Aşa se face că a împestriţat lotul cu aspiranţi la glorie, lipind lângă consacraţi ca Mutu, Chivu, Goian şi Rădoi, nume încă mate precum Apostol, Varga, Bălan, Grigore, Roman sau Panin.

S-ar fi cuvenit, zicem noi, şi cooptarea craioveanului Florin Costea, al cărui talent efervescent încântă privirile, dar un diferend cu Mititelu a blocat obiectivitatea tânărului tehnician. Sârbii au traversat şi ei o vale stearpă, ajungând, în fine, la liman.

Păstorul lor nu-i un tinerel cu carte de vizită pe care cerneala să nu se fi uscat, ci un monstru sacru extras din desfătarea unei pensii meritate. E vorba de Antici, fost mare fotbalist ajuns un antrenor reputat, sumeţit pe banca Realului şi campion cu Atletico, ambele din Madrid.

El are în subordine un lot înnobilat cu 20 de stranieri de calibru, adunaţi din Anglia, Spania şi Germania, în timp ce noi am mobilizat doar opt. „Ne vom bate pe viaţă şi pe moarte!”, a declarat Răzvan la reunirea lotului. Sper să vieţuim după încleştarea de mâine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite