Mara: „Cu Răzvan de la început am fi fost mai sus!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara: „Cu Răzvan de la început am fi fost mai sus!“
Mara: „Cu Răzvan de la început am fi fost mai sus!“

Contestat de unii preşedinţi de club, dar apărat de oficialii FRF, Răzvan Lucescu are parte şi de spijinul total al fotbaliştilor pe care îi pregăteşte la lot.

 „Poate alta ar fi fost situaţia noastră în grupă dacă Răzvan ar fi fost de la începutul campaniei. Sunt subiectiv, însă cred că am fi adunat mai multe puncte”, a mărturisit mijlocaşul Bogdan Mara, făcând referire la faptul că Lucescu jr a preluat echipa din mers. „Răzvan a schimbat total naţionala. Va fi mai bine în viitor. Răzvan face o treabă foarte bună, ştie să ne motiveze şi să ne ţină uniţi”, a punctat şi Nicolae Grigore, fotbalist cu care selecţionerul a lucrat în perioada petrecută la Rapid.

La antrenamentul de ieri al naţionalei, Mutu le-a dat ceva emoţii oamenilor din stafful tehnic. El a resimţit dureri la genunchiul stâng şi nu a început antrenamentul până nu i s-a aplicat un bandaj elastic.

Şedinţa de pregătire a durat aproximativ 70 de minute, ultima parte a antrenamentului fiind dedicată exersării fazelor fixe. Portarul celor de la Timişoara, Pantilimon, a fost remarcatul tuturor, însă nu se pune problema ca el să-i ia locul în poartă lui Dani Coman. Ca şi la şedinţa de pregătire de marţi, Lucescu jr l-a folosit pe Adrian Cristea în linia mediană pe flancul stâng, iar pe dreapta l-a încercat pe Tibi Bălan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite