FOTBAL: Răzvan Lucescu: „Cine depăşeşte ora 1, va fi exclus din lot!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Răzvan Lucescu: „Cine depăşeşte ora 1, va fi exclus din lot!”
FOTBAL: Răzvan Lucescu: „Cine depăşeşte ora 1, va fi exclus din lot!”

Selecţionerul României nu mai este dispus să tolereze actele de indisciplină din cantonamentele echipei naţionale şi anunţă măsuri drastice pentru contravenienţi. Acesta mai este de părere că actuala ediţie a Ligii I este cea mai slabă din ultimii ani şi că echipa naţională nu este în măsură să concedieze jucători, ci doar să nu îi mai convoace.

„Jucătorii care greşesc se elimină şi o să regrete. Nu sunt un pesimist, ci un optimist. Sunt convins că avem şi jucatori cu suflet, educaţi şi care vin cu o mare plăcere, entuziasm şi gata să îşi dea viaţa pentru echipa naţională. A fost o perioadă în care am observat, în care am constatat câteva lucruri. Există şi un regulament pe care îl vom da jucătorilor. Niciun jucător nu va mai avea voie să apară în locuri publice după ora 24:00. Dacă va fi surprins, atunci amenda va fi de 5.000 de euro. Dacă va fi surprins după ora 01:00, va fi exclus din lot”, a anunţat Răzvan Lucescu.

Totodată, acesta a dorit să comenteze şi situaţia lui Adrian Mutu, despre care a spus că va fi sau nu va fi convovat, echipa naţională nefiind în măsură să dea pe cineva afară.

"Mutu e un jucător care aparţine unui club, noi suntem echipa naţională. Eu nu pot să dau afară de la echipa naţională, ci pot să convoc sau nu. În momentul în care faci o afirmaţie, afectează pe foarte multă lume. Am avut patru convocări, iar la trei au mers lucrurile cum trebuie. La una, însă, nu au mers bine. Era normal să mă întâlnesc şi cu situaţii noi”, a mai spus selecţionerul.

Acesta a mai analizat şi situaţia campionatului din acest an, ediţie pe care o consideră echilibrată, dar mai puţin valoroasă ca cele din trecut.

„Actualul campionat e foarte echilibrat, dar e poate cel mai slab din ultimii ani. Acum doi ani, în campionatele de afară, aveam 10, 15, 20 de jucători care jucau constant. Acum avem 4-5, iar restul joacă mai puţin sau deloc. Nu înseamnă că dacă nu avem foarte mulţi jucători de valoare, atunci nu avem nici un grup care în anumite condiţii să poată face nişte performanţe", a concluzionat Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite