Răzbunarea perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzbunarea perfectă
Răzbunarea perfectă

Rapid a surclasat Poli Iaşi, echipa care a scos-o din Europa la finalul sezonului trecut.Susţinuţi doar de 3.000 de spectatori şi cu patru noutăţi în primul 11, giuleştenii au început noul sezon al Ligii I, dornici de a se revanşa în faţa celor de la Poli Iaşi. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Mai citeşte şi:
Rapid a făcut scor cu Poli Iaşi - Filmul Meciului


Nici jucătorii, dar nici fanii nu au uitat că moldovenii le-au luat şansa de a participa într-o cupă europeană, în ultima etapă a anului trecut. Chiar dacă alb-vişiniii aveau o dorinţă enormă de a se răzbuna pe ieşeni, prima mare ocazie de poartă le-a aparţinut elevilor lui Grigoraş.

Fundaşul Ionuţ Costache a trecut pe lângă deschiderea scorului, în minutul 7 al întâlnirii, când lovitura de cap a acestuia a şters bara lui Straton. Rapidiştii s-au trezit mai greu.

După o combinaţie dintre Spadacio şi Lazăr, brazilianul a scos o lovitură liberă, la 16 metri, trimisă în transversală de Herea. Fostul mijlocaş al lui FC Naţional i-a întors favoarea sud-americanului şi acesta a ridicat tribunele în aer după o execuţie la vinclu.

Spadacio, cel mai bun de pe teren

Giuleştenii au tremurat pe finalul primei reprize, dar au început în forţă cea de-a doua parte a întâlnirii. Spadacio, cel mai bun om de pe teren, a pasat decisiv pentru J.P.Pinto, iar portughezul adus de Rednic a îndeplinit o simplă formalitate din doi metri. A fost al doilea gol al partidei, şi al treilea al său de când a semnat cu echipa din Grant.

Rapid nu s-a oprit aici, ci a mai punctat o dată, prin Herea. Bujor a redus din handicap, iar Cesinha a închis tabela cu un gol spectaculos. S-a terminat 4-1 şi spectatorii au răsuflat uşuraţi. „E mai bine aşa. Anul trecut, cu Jose Peseiro pe bancă, am început campionatul cu un 3-0 contra Bistriţei şi apoi a început haosul”, a murmurat la final un suporter din tribuna giuleşteană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite