Maradona şi Pele, în „Războiul stelelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona şi Pele, în „Războiul stelelor”
Maradona şi Pele, în „Războiul stelelor”

Supermeciul Argentina – Brazilia de sâmbătă este prefaţat de războiul declaraţiilor dintre „simbolurile” fotbalistice ale celor două naţiuni.

Cine a fost cel mai valoros jucător din toate timpurile, Pele  sau Maradona? Este o întrebare la care, probabil, nu se va găsi un răspuns obiectiv.

Cert este doar faptul că cele două legende ale fotbalului mondial se duşmănesc şi se atacă reciproc cu fiecare ocazie.

„Argentina are jucători mai buni decât Brazilia, iar eu cred că am fost peste Pele”, a spus recent Maradona, încercând să ofere un avantaj psihologic „pumelor” înaintea derby-ului de sâmbătă cu marea rivală din America de Sud.

Evident, Edison Arantes do Nascimento „Pele” nu putea să rămână dator. „Ştim deja cine este Maradona... Ce spune el nu trebuie luat în considerare!”, a replicat „Regele fotbalului”.

Antipatia dintre Maradona şi Pele nu este de dată recentă. Astfel, problemele pe care le-a avut argentinianul cu drogurile au fost taxate imediat de Pele.

„Maradona nu poate fi un exemplu de urmat pentru tineri”, a spus brazilianul. Imediat, „El Pibe D’Oro” a şocat prin răspunsul său. „Ce aţi vrea să spun? Pele şi-a pierdut virginitatea cu un bărbat!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite