Război de lojă şi peluză la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huiduit de facţiunea pro-Nicolae Badea a galeriei dinamoviste, Vasile Turcu încearcă să-şi impună în tribună lideri de încredere

După victoria lui Dinamo cu Poli Iaşi (2-0), tot suporterii “câinilor” au rămas principalul subiect de ceartă pentru acţionarii alb-roşilor.

Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Vasile Turcu, susţine că facţiunea susţinută de Nicolae Badea e vinovată pentru incidentele de la Nijmegen. Acelaşi grup de suporteri îl contestă vehement pe Turcu. “Se luptă pentru bani”, a declarat Turcu la Fanatik Show, luni seară.

„Sunt două tabere de fani care se luptă pentru putere. E vorba de ciolan aici. Foştii lideri (n.r. – Elias Bucurică şi Marius Tararache) s-au dat la o parte în momentul în care a fost promulgată legea împotriva huliganismului a lui Dumitru Dragomir. Au preluat conducerea alţi doi lideri, «Barbă» şi «Blondu’».

Ei sunt nişte băieţi care se respectă. Foştii lideri, între care domnul Tararache, au scăpat ciolanul din mână. Câştigau bine din cateringul pe stadion şi din deplasările suporterilor. Când le-am spus că sunt nişte profitori, au început să provoace scandal”, a declarat Turcu.

„Daţi-mi banii şi plec!“

Tot luni, Vasile Turcu l-a acuzat pe preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Nicolae Badea, că încearcă să îl înlăture de la club. “Probabil pentru unii sunt incomod. Eu i-am spus domnului Badea că am o bănuială că îi susţine pe cei care mă contestă. Dacă sunt incomod, să-mi dea banii şi plec!”, a declarat Turcu. 

În replică, Nicolae Badea a declarat că lucrează cu Jandarmeria Română pentru a interzice accesul pe stadion suporterilor violenţi, printre care şi Marius Tararache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite