Raţ: "Meciurile cu Dinamo Kiev sunt cele mai importante pentru noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev, principalele forţe din campionatul ucrainean, se înfruntă duminică într-un meci programat în 16-imile Cupei Ucrainei, o partidă aşteptată cu maxim interes de jucătorii celor 2 echipe, aşa cum declară internaţionalul Răzvan Raţ pe site-ul echipei sale.

Şahtior, care a reuşit eventul în sezonul trecut, vrea să-i ofere o victorie patronului Rinat Ahmetov, care împlineşte vineri 46 de ani. ''Cu siguranţă vom fi foarte motivaţi la acest meci. Pentru băieţii din Kiev, meciurile cu Şahtior sunt importante, dacă nu cele mai importante. Exact ca şi pentru noi. Ei sunt principalii noştri adversari, cărora aproape mereu le-am dovedit că noi suntem mai buni. În felicităm pe preşedinte, victoria noastră din Liga Campionilor i-a precedat aniversarea, dar trebuie să-l felicităm şi după ziua de naştere'', a declarat Raţ.

Fundaşul român a adăugat că meciurile de cupă nu permit o marjă de eroare, la fel ca în campionat. ''Cupa e o competiţie diferită, nu e ca în campionat când ai şansa să-ţi corectezi greşelile. Aici trebuie să joci mult mai atent, să dai goluri şi să nu primeşti nimic''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite