Ali Nurhan: „Râşniţă, un playboy?! Să fim serioşi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ali Nurhan: „Râşniţă, un playboy?! Să fim serioşi!“
Ali Nurhan: „Râşniţă, un playboy?! Să fim serioşi!“

Director executiv la HCM Constanţa, Ali Nurhan îl ironizează pe fostul antrenor al „marinarilor”, Lucian Râşniţă, protagonistul unui scandal monstru de hărţuire sexuală în aceste zile.

Oficialul campioanei României l-a caracterizat pe fostul technician al naţionalei drept un personaj monoton, care nu ar putea niciodată să fie implicat într-un scandal cu tematică sexuală.

„Râşniţă, un playboy?! Să fim serioşi! Mă apucă râsul... La ce moacă şi ce burtă are, nu ar  putea cuceri vreo fată! În plus, el nu bea niciodată, deci nici curaj n-ar avea să se dea la o tipă!”, ne-a declarat Ali Nurhan.

Lucian Râşniţă (60 de ani) este bunic şi are un fiu care cochetează cu handbalul. Antrenoare la secţia de gimnastică ritmică a clubului CSS1 Constanţa, soţia sa, Vasilica Râşniţă, se află momentan în concediu de odihnă şi a scăpat de ruşinea de a da ochii cu elevii şi cu profesorii de la şcoală. „Păreau o familie fericită, iar soţia sa este o doamnă deosebită. Tocmai de aceea, sunt şocat de acuzele aduse!”, a încheiat Nurhan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite