FOTBAL: Dragomir - "Aveam o altă impresie despre suporterii Rapidului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir a mărturisit că nu-i venea să creadă că suporterii giuleşteni, care au vrut să sară gardul la partida dintre Astra - Rapid, scor 3-1, erau foarte drogaţi.

Preşedintele LPF spune că avea o cu totul altă impresie despre suporterii grupării de sub Grant şi spune că în viitor cei ce vor provoca incidente vor fi arestaţi.

"Vin de la Monte Carlo şi voi merge direct la Steaua - Dinamo. La derby-ul nostru cred că nu vor fi mari probleme, iar suporterii sper să nu-şi mai dea în petec. Am auzit ceea ce au făcut suporterii Rapidului, iar pe viitor, cu ajutorul premierului, sper să avem posibilitatea să-i arestăm pe aceşti derbedei cu ajutorul unor amendamente la legea pe care am înfiinţat-o. Unii nici nu se puteau uita la soare de cât de drogaţi erau. Am avut o impresie foarte bună la adresa acestor suporteri ai Rapidului, însă mă voi pronunţa după ce voi vedea caseta. Forţele de ordine care au existat la stadion au fost slab pregătite. 50% din aceste incidente sunt datorită unor antrenori şi conducatori.", a declarat Dumitru Dragomir la sptfm.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite