Copos scoate toţi jucătorii Rapidului la tarabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul giuleştenilor vrea să se despartă de gruparea de lângă Podul Grant în stil mare, cu aproape 14 milioane de euro în cont de pe urma transferurilor a 11 fotbalişti. Până când va găsi un nou patron la Rapid, Copos vrea să vândă toţi fotbaliştii.

Mai citeşte şi:

Copos: „Rapid are jucători extraordinari“
Rapidiştii sunt cei mai mari procesomani

Copos nu mai investeşte din cauza "amatorismului" de la Rapid
Zotta şi Copos au făcut „blatul“ pufos
Taher: "Copos să îmi dea banii înapoi!"

„Vindeţi tot”, le-a spus George Copos subordonaţilor săi de la club. Directorul general Grigore Sichitiu a luat deja legătura cu mai mulţi impresari, cărora le-a prezentat sumele pe care pot pleca jucătorii de la Rapid.

Spadacio, Lazăr,  Marius Constantin şi Cesinha sunt fotbaliştii pe care George Copos i-a evaluat cu sume care depăşesc 1 milion de euro, şi pentru care în acest moment există şi oferte la club.

Tun de 14 milioane de euro!

Pe lângă aceştia, Copos speră să mai încaseze o sumă frumuşică şi pentru “rebelul” Bozovic, dorit, împreună cu Cesinha, de Steaua. Un alt motiv pentru care rapidiştii sunt gata să renunţe la toată echipa îl reprezintă şi salariile acestora. “Jucătorii care au contracte mari au fost anunţaţi că nu mai pot fi plătiţi şi vom încerca să-i ajutăm să se transfere la alte echipe”, a anunţat directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu.

Afacerea este cu bătaie lungă şi pentru George Copos. Rapidistul intenţionează să cedeze clubul pentru 15 milioane de euro, bani ce reprezintă creanţe, 7 către el şi 8 către Fathi Taher.

Pe lângă aceşti bani, patronul de la ANA va încasa şi aproape 14 milioane de euro dacă va vinde totţi jucătorii. Rămâne de văzut dacă planul lui George Copos va fi dus la bun sfârşit. Criza globală a afectat şi piaţa de transferuri, iar preţurile cerute de patronul Rapidului pe jucători sunt găsite exagerate de impresari şi cluburi.

Cât vrea Copos pe jucătorii săi

Jucător    Preţ (euro)

E. Andrade    350.000
R. Fernandes    800.000
V. Bozovic    un milion
M. Constantin    1,2 milioane
V. Maftei    800.000
C. Cesinha    1,2 milioane
C. Lazăr    3 milioane
Şt. Grigorie    800.000
J. Spadacio    2,2 milioane
JP Pinto    un milion
R. Djalovic    un milion

21 de milioane de euro sunt banii pe care Copos i-ar încasa dacă vinde clubul şi jucătorii.

image

Dacă vor fi oferte bune pentru jucători, le vom analiza şi vom lua o decizie.

image
image


George Copos, finanţator Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite