Rapidul caută stăpân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fathi Taher e sătul să plătească datoriile vechi ale clubului, iar membrii Consiliului de Administraţie spun că nu-şi fac griji şi că aşteaptă alţi investitori. George Copos exclude revenirea în fotbal ca patron al clubului de sub Podul Grant. Fathi Taher susţine că nu mai este interesat să investească la Rapid.

Deşi Rapidul e în plină criză, membrii Consiliului de Administraţie dau asigurări că nu se pune problema falimentului, pentru că ar exista oameni potenţi financiar care ar  dori să bage bani la echipă.

Neînţelegerile dintre Copos şi Taher par să nu-i afecteze deloc pe cei din Consiliul de Administraţie, care sunt convinşi că pot găsi fără mari eforturi noi proprietari formaţiei din Giuleşti. ”Avem semnale că alţi oameni doresc să investească la Rapid.

Nu le pot divulga numele, dar există oameni interesaţi să devină acţonari în situaţia în care George Copos şi Taher nu sunt de acord cu majorarea de capital a societăţii. În niciun caz nu se poate vorbi de faliment. Cine vorbeşte de faliment la Rapid nu este normal”, a mărturisit Alexandru Bunea, membru al CA.

Acesta susţine că discuţiile dintre fostul vicepremier şi omul de afaceri iordanian s-au împotmolit atunci când s-a pus problema măririi de capital: ”Domnul Taher cred că este de acord cu majorarea, dar nu cred că şi domnul Copos. Dacă ei vor să vină cu bani, bine, dacă nu, vin alţi oameni, care în schimbul banilor vor primi acţiuni la Rapid”.

Taher dă vina pe mochetă

Cel care trebuia să preia pachetul majoritar a mărturisit că până acum a ajutat clubul numai sub formă de împrumut şi că nu a făcut altceva decât să plătească datoriile vechi, printre care şi o sumă considerabilă destinată mobilierului de la sediul clubului.

”Contul clubului era blocat de datorii din 1996, am dat bani, am deblocat. Apoi a fost iar blocat pentru nu ştiu ce datorii la nu ştiu ce mochetă de nu ştiu când, iar am dat bani, am deblocat, dar cât...?”, a spus Taher.

Copos se dă în bărci

George Copos are alte preocupări în aceste zile. Se dedică sportului, dar nu fotbalului, ci curselor cu ambarcaţiuni. ”E mai uşor să câştigi un concurs de bărci decât să intri în Liga Campionilor. Aici depinde doar de conducător, de mine, nu de cei care greşesc reluarea din poziţie favorabilă. 16 ani am fost căpitan la Rapid, cu satisfacţii şi cu insuccese. Decizia de a ieşi din fotbal este definitivă”, a precizat Copos la GSPTV.

Grigore: „Nu ne-au dat să mâncăm“

Fotbalistul Nicolae Grigore a dezvăluit că jucătorii au resimţit din plin criza financiară de la Rapid. ”Am avut un moment de cădere, dar sperăm să ne revenim. Suntem convinşi că se va reglementa situaţia şi cineva va da banii necesari echipei. Au fost zile în care nu am avut masă, dar nu e ceva excepţional”, a spus Grigore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite