Fathi Taher: „Rapidul nu se poate vinde fără mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fathi Taher: „Rapidul nu se poate vinde fără mine!“
Fathi Taher: „Rapidul nu se poate vinde fără mine!“

Fostul acţionar al giuleştenilor vorbeşte pentru prima oară despre negocierile dintre Copos şi investitorul german care vrea să cumpere clubul. Fathi Taher a investit 7 milioane de euro la Rapid, însă nu a dat clubul în judecată pentru a-şi recupera investiţia. El afirmă că e dispus să lucreze cu Lutz Stache.

„Adevărul“: Domnule Taher, nu aţi mai apărut de mult în presă. Ce se va întâmpla cu banii pe care i-aţi investit în Giuleşti?

Fathi Taher: Eu nu am nimic de ascuns, dar am considerat că tăcerea este mai bună, aşa că am luat o pauză de la declaraţii. Nu vreau să se înţeleagă apoi că sunt rău intenţionat. Nu am dat în judecată clubul în care am băgat 7 milioane de euro, pentru că nu vreau să creadă lumea că dau în cap Rapidului, acum, când are probleme.

Citiţi şi:



Credeţi în tranzacţia dintre Copos şi Stache?

Din câte mi s-a spus, domnul Stache este un om foarte serios. Am înţeles că au semnat şi un act. Părerea mea că totul este OK. Şi eu am fost serios când am venit la Rapid. Şi eu am semnat un act, dar nu s-a întâmplat nimic, nu am mai luat clubul (n.r. râde).

Care au fost motivele?

Din câte ştiu eu, la Rapid sunt probleme. Eu nu am putut să cumpăr clubul pentru că societatea nu putea fi vândută. Acum sunt curios dacă la domnul Stache se pot face acte şi clubul poate fi cumpărat.

Dar este adevărat că fără acordul dumneavoastră Stache nu poate achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni?

Da, aşa este. Pentru mine nu contează cine îl va prelua. Cine vrea clubul trebuie neapărat să ia dezlegarea de la mine.

Mai sunteţi dispus să investiţi la Rapid?

Eu am venit în Giuleşti cu sufletul deschis, cu multe proiecte şi idei, dar nu am fost lăsat să fac treabă. Nu am venit pentru publicitate, ci am vrut să ajut clubul. Cred că am fost serios, cel mai serios om de afaceri care a vrut să cumpere Rapidul.

Credeţi într-o colaborare cu Stache pe viitor?

Eu cu Stache? Orice e posibil. Dacă domnul Stache îmi va cere acest lucru, nicio problemă. Sunt dispus să colaborez cu el şi să finanţez din nou echipa. Fără bani nu se poate face performanţă. Trebuie implementat un program serios la club, iar suporterii, acţionarii, toţi factorii implicaţi, să fie alături de echipă, pentru că altfel nu se poate face treabă.

Stache: „Vreau să am totul sub control“

image

Deşi omul de afaceri iordanian ar vrea să lucreze alături de Lutz Stache (foto) în Giuleşti, neamţul a declarat în mai multe rânduri că vrea să aibă totul sub control în Giuleşti: „Vreau să fiu eu cel care decide şi are ultimul cuvânt la Rapid. Nu mă mulţumesc dacă sunt doar acţionar. Îmi place să am totul sub control în afacerile mele“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite