FOTBAL: Rapidistul Cesinha ratează meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Rapidistul Cesinha ratează meciul cu Steaua
FOTBAL: Rapidistul Cesinha ratează meciul cu Steaua

Fotbalistul brazilian al echipei Rapid, Cesinha, nu va putea evolua în derby-ul de duminică cu Steaua deoarece este accidentat şi a plecat în Portugalia pentru un tratament.

Jucătorul rapidist Cesinha va lipsi de la meciul cu Steaua, programat duminică, de la ora 20.00, întrucât i-a recidivat accidentarea pe care o acuza înaintea partidei cu CFR Cluj, informează site-ul rapidisti.ro. Fotbalistul suferea de pubalgie (o inflamaţie a muşchilor) şi are din nou dureri. El a plecat în Portugalia pentru a urma un tratament. Cesinha ar putea lipsi mai mult timp de pe gazon.

Antrenorul Viorel Hizo şi-ar dori o victorie în partida de duminică, dar este conştient că va fi foarte greu. "Am câştigat cu Steaua în returul trecut, cu două goluri marcate de Spadacio, dar şi datorită unei evoluţii foarte bune a echipei. Mi-aş dori foarte mult o nouă victorie pe terenul Stelei, dar este foarte greu. De când Stoichiţă a preluat echipa, Steaua are două viteze în plus, şi-au revenit fotbalişti care până atunci nu prea jucau nimic, formaţia are altă organizare. În această partidă se poate înregistra orice rezultat, depinde foarte mult de ce va face fiecare echipă în momentele cheie ale meciului. Ne trebuie victoria, pentru că vrem să revenim cel puţin pe locul 2", a spus Hizo, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite