Rapidiştii şi-au primit salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o lună şi jumătate de aşteptare, fotbaliştii lui Peseiro au primit ieri restanţele financiare. Zotta susţine că George Copos a dat banii. În replică, Taher anunţă că el ar fi plătit salariile.

Imediat după meciul din Cupă, cu Internaţional Piteşti, jucătorii Rapidului anunţaseră că nu fac deplasarea la Craiova pentru jocul cu Universitatea, dacă nu-şi primesc banii. Ieri, fostul director general Constantin Zotta le-a adus jucătorilor o veste bună.

Şi anume că George Copos a achitat salariile astfel că toată lumea a ajuns cu plăţile la zi. „Azi (n.r-ieri) s-au plătit salariile tuturor jucătorilor. În momentul de faţă contractele sunt la zi. Banii au fost achitaţi de acţionarul majoritar George Copos. S-ar fi plătit şi primele, dar conform Regulamentului de Ordine Interioară locul pe care se află echipa în momentul de faţă nu permite achitarea acestora de către conducerea clubului”, a spus Constantin Zotta.

Informaţia a fost confirmată şi de preşedintele CA, Constantin Toma: Am verificat, jucătorii şi-au primit banii pe luna septembrie, atât salarii cât şi prime”, a afirmat oficialul rapidist. Spre seară însă, Taher a intervenit la Gsp TV şi a anunţat că salariile s-ar fi plătit din banii lui, şi nu din ai lui Copos.

Valvis: „Taher doar a împrumutat Rapidul“

Aseară, la baza ProRapid, a avut loc Adunarea Generală a clubului giuleştean. Primul care a ieşit de la discuţii a fost acţionarul minoritar Jean Valvis, care a confirmat că problemele financiare au fost rezolvate.

 „S-a rezolvat cu finaţarea clubului prin împrumuturi. Dar performanţă nu faci prin împrumuturi sau sponsorizări. Trebuie mărit capitalul social. Oricum, marţi vom continua Adunarea Generală la care este aşteptat şi Taher. Din 2006 Rapidul a fost finanţat prin împrumuturi.

Domnul Taher a vrut să finanţeze clubul prin împrumuturi şi nu prin majorare de capital. Eu am investit în 2006 până la 500.000 mii euro şi când am văzut că nu merge, m-am oprit. Nu ştiu dacă domnul Copos va mai găsi un naiv care să împrumute clubul cu 7 milioane de euro fără o analiză financiară serioasă”, a afirmat Valvis, care e aşteptat de Copos să bage mai mulţi bani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite