Rapidiştii, în sferturi cu burta goală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neplătiţi de două luni, giuleştenii au învins cu 3-0 divizionara secundă Internaţional Curtea de Argeş şi s-au calificat în sferturile Cupei României. Finanţatorul George Copos a fost prezent la jocul de la Ploieşti, din Cupă. El nu a mai văzut un meci al Rapidului de la returul din Cupa UEFA cu Wolfsburg.

Rapid a continuat şi în Cupa României rezultatele bune din campionat şi a reuşit să se califice în sferturile competiţiei după ce a trecut cu 3-0 de Internaţional Curtea de Argeş, echipă de liga a doua.

Golurile giuleştenilor au fost marcate de Joao Paolo Pinto, Fernandes şi Herea. Pinto s-a aflat la prima reuşită în tricoul „alb-vişiniu”, în timp ce Joao Paulo Andrade a fost pentru a doua oară căpitan la Rapid.

La jocul desfăşurat pe stadionul Astra din Ploieşti a asistat şi patronul George Copos. Acesta a luat loc la tribuna oficială, alături de preşedintele demisionar Constantin Zotta. Copos nu a mai fost la un meci al Rapidului de la jocul cu Wolfsburg, din Cupa UEFA. Prezenţa lui a generat şi un mic conflict între jurnalişti şi oamenii de ordine.

Spre sfârşitul jocului, jurnaliştii au dorit să iasă din stadion pentru a-l intervieva pe patronul Rapidului, dar forţele de ordine nu au permis acest lucru. Oamenii de la firma de pază au afirmat că aşa au primit ordine. În cele din urmă, Copos a acceptat dialogul.

Peseiro, încântat de evoluţia jucătorilor

Victoria din Cupă, dar şi succesele din campionat l-au mulţumit pe antrenorul portughez. „Sunt mulţumit de joc şi de rezultat la meciul din Cupă şi ţin să remarc întreaga echipă.

Jucătorii mei au demonstrat că sunt adevăraţi profesionişti. Ne aşteaptă un meci foarte greu etapa următoare la Craiova, trebuie să învingem neapărat, ca să continuăm lupta pentru campionat. Pentru mine campionatul nu s-a încheiat, nouă puncte până la locul unu pot fi recuperate, iar eu am mare încredere în jucătorii noştri”, a declarat portughezul Jose Peseiro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite