Rapidiştii roz, desert pentru „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorie Liderul a întâlnit un Rapid prea defensiv şi fără idei în atac care nu i-a pus deloc probleme. Dinamo a reuşit să tranşeze în favoarea sa prima mare confruntare a returului şi a învins un Rapid mult prea timid pentru un meci de o aşa importanţă.  Click aici pentru FOTOGALERIE!

Timp de 29 de minute, nicio clipă nu a părut că pe stadionul Dinamo se confruntă două echipe care luptă pentru vârful clasamentului. Giuleştenii s-au aşezat pe două linii în faţa porţii lui Andrade, iar dinamoviştii n-au avut nicio idee cum să desfacă lacătul rapidist.

Oaspeţii s-au mulţumit cu foarte puţin, dând impresia că un 0-0 ar fi perfect pentru ei.

MAI CITEŞTE:
FC Argeş - Pandurii Târgu Jiu 2-1

Steaua - Gloria Bistrita 1-0 / Gigi zâmbeşte de după gratii
CFR - Vaslui 3-0 / Clujenii sunt pe val

FC Timişoara-Gloria Buzău 4-1
Unirea Urziceni - CS Otopeni 1-0


A fost de ajuns o sclipire a „motoretei“ Torje, care a demarat devastator pe partea dreaptă şi a centrat foarte bine, iar Dănciulescu a reluat din voleu în plasă. Surprinzător, elevii lui Rada nu au reacţionat. Şi tot Dinamo a avut o imensă ocazie de a înscrie, dar Marius Niculae a zdruncinat bara din dreapta lui Andrade, în minutul 41.

Abia în prelungirile primului act, Cesinha l-a pus serios la încercare pe Lobonţ, însă acesta a parat şutul brazilianului din interiorul careului. Acestea au fost singurele momente mai bune ale unei reprize terne. Iniţiativa jocului a aparţinut după pauză tot gazdelor.

În minutul 56, Torje a mai făcut o cursă pe flancul drept, a centrat în interiorul careului mic, de unde Marius Niculae a reluat în poarta rapidiştilor. Giuleştenii au părut depăşiţi de miza partidei şi nu au reuşit nimic în atac. După marcarea celui de-al doilea gol al roş-albilor, Marian Rada a forţat ofensiva prin aruncarea în luptă a lui Pinto şi a lui Pitbull.

Oaspeţii au exercitat o mai mare presiune, dar fără nicio ocazie concretă pentru că apărarea dinamovistă a funcţionat destul de bine. Dinamo nu a mai insistat în ofensivă şi a preferat doar să zvâcnească pe contra

image

atac. Cu două minute înainte de final, Adrian Cristea a închis tabela de marcaj, 3-0, cu un demivoleu din afara careului.

Atac cu fumigene

Suporterii Rapidului, care au fost împărţiţi pe grupuri în drum spre stadionul Dinamo şi flancaţi de jandarmi, au fost atacaţi de doi suporteri ai grupării din Ştefan cel Mare, care au aruncat în ei cu fumigene.

Cei doi au fost prinşi de jandarmi şi conduşi la Secţia 1 Poliţie, unde au fost amendaţi. De asemenea, agresorii vor fi introduşi în baza de date cu suporteri turbulenţi a Jandarmeriei.

Dinamo 3

Lobonţ – Blay, Tamaş, Moţi, Simao – Torje (80 Mitea), N’Doye, Papa Malik, Ad. Cristea – Dănciulescu (85 Zicu), M. Niculae (82 Cl. Niculescu). Antrenor: Mircea Rednic

image



Rapid 0

Andrade – Maftei, Mardare (58 J. P. Pinto), Fernandes, Bozovici – J. P. Andrade - Grigorie (64 Pitbull), C. Lazăr, Spadacio, Cesinha (76 Herea) – Djalovici.

Antrenor: Marian Rada

A marcat: Dănciulescu 29, M. Niculae 57, Ad. Cristea 88

Stadion Dinamo

Spectatori: 7.000

Arbitru: Aurelian Bogaciu


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite