Gigi Becali: „Rapidiştii sunt ţigani pursânge!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali: „Rapidiştii sunt ţigani pursânge!“
Gigi Becali: „Rapidiştii sunt ţigani pursânge!“

Gigi Becali i-a jignit pe giuleşteni, care-l vor chema în instanţă. Finanţatorul Stelei nu se dezminte. În plin scandal cu fanii roş-albaştri, Becali a mai declanşat un război cu suporterii şi cu oficialii giuleşteni.

Contestat în permanenţă de ultraşii stelişti, Gigi Becali pare să-şi fi pierdut de tot auto-controlul. După decizia Comisiei de Disciplină de a suspenda terenul Stelei pentru două etape, după incidentele de la partida cu Gloria Bistriţa, şefii Rapidului, viitoarea adversară a Stelei, au cerut ca suporterii echipei din Giuleşti să poată asista la meci.

„Ţiganii ăştia de la Rapid mă înjură peste tot! Nu o să intre niciun rapidist în Ghencea, ţiganii să se ducă la ei acasă să înjure! Şi Copos este la fel ca ei, ţigan. Oricum, ţiganii adevăraţi sunt mândri de naţionalitatea lor. La Rapid sunt ţigani curaţi, ţigani pur-sânge”, a spus patronul din Ghencea.

„Este inexplicabil pentru mine cum un europarlamentar recurge la un astfel de limbaj suburban. Vom aduce la cunoştinţa Parlamentului European modul în care un membru înţelege să-şi exercite statutul său. Solicităm ca forurile competente din FRF şi LPF să sancţioneze declaraţiile lui Gigi Becali”, a reacţionat prompt şeful din Giuleşti, George Copos.

Şi suporterii „feroviarilor” l-au pus la zid pe latifundiar. „Nu putem tolera asemenea declaraţii din partea unui reprezentant al României în Parlamentul European şi îl anunţăm pe această cale pe Gigi Becali că în cel mai scurt timp va fi acţionat în instanţă de către Liga Suporterilor Rapidişti”, au menţionat ultraşii Rapidului într-un comunicat.

Anulează abonamentele şi biletele de la peluze

În paralel, finanţatorul stelist a anunţat şi nişte măsuri fără precedent privitoare la fanii care îl contestă. „Biletele şi abonamentele de la peluze sunt nule, să vină să-şi ia banii! I-am filmat pe toţi şi nu vor mai intra.

Suporterii de la tribune nu vor fi afectaţi. Vom vinde abonamente pe 1 leu, doar cu buletinul. Se va forma o masă de suporteri din tineri, bătrâni, femei şi studenţi”, a decretat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite