FOTBAL: Rapidiştii nu-l vor pe arbitrului Victor Berbecaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Berbecaru va arbitra primul meci oficial al Ştiinţei la Severin
Victor Berbecaru va arbitra primul meci oficial al Ştiinţei la Severin

Managerul sportiv al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Cristi Costache, îşi exprimă temerea în privinţa lui Victor Berbercaru, desemnat să conducă jocul de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I, în contextul în care acest arbitru a viciat rezultatul meciului Pandurii - Rapid de anul trecut.

Costache i-a reproşat arbitrului câteva decizii luate în sezonul trecut la meciul cu Pandurii Târgu Jiu "N-a fost vorba de viciere de rezultat, a fost vorba de fixarea rezultatului cu fluierul. Boya eliminat degeaba în minutul 20, acordarea unei lovituri libere inexistente la faza goluiui doi marcat de Pandurii, una peste alta a făcut zob acel meci. Ne exprimăm temerea pentru delegarea acestui arbitru la jocul de la Piatra Neamţ. Sperăm că îndoielile noastre să nu se confirme", a declarat oficialul rapidist în cursul conferinţei de presă care a avut loc joi la stadionul Giuleşti.

Costache a adăugat că Rapid consideră neinspirată această delegare, dar speră că a fost doar o întâmplare prestaţia dezastruoasă a lui Berbercaru la Tg Jiu. Managerul sportiv al giuleştenilor a adăugat că nu l-a recuzat pe Berbercaru pentru că o încercare de acelaşi fel, cu Ionel Popa, la un meci recent al Rapidului, nu a avut niciun rezultat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite