FOTBAL:Suporterii lui Rangers cer vânzarea clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru asociaţii ale fanilor lui Rangers au cerut, joi, într-un comunicat de presă comun, ca gruparea, care este deţinută de grupul bancar britanic Lloyds şi Murray Group, să fie vândută unui alt investitor.

"Este vremea unei schimbări, înainte să fie prea târziu. Suporterii lui Rangers au avut de îndurat incertitudinea inutilă şi dăunătoare asupra viitorului clubului, iar acum este momentul ca această situaţie să fie rezolvată, deoarece nu se mai poate continua aşa. O schimbare în privinţa proprietarului este imperativă şi trebuie făcută acum", se arată în comunicat.

Gruparea scoţiană are datorii de aproximativ 30 de milioane de lire sterline.

"Apreciem ultimele comunicate din partea Lloyds, care spune că nu conduce clubul, ci îi oferă sprijin în momentele dificile, dar singura modalitate prin care poate ajuta gruparea este să ajute la preluarea de către un alt proprietar. FC Rangers este campioana Scoţiei, o marcă recunoscută de suporterii din toată lumea", mai spun reprezentanţii fanilor.

Aceştia precizează că mulţi dintre ei sunt clienţi ai Lloyds, care a preluat şi Halifax Bank of Scotland (HBOS), iar banca trebuie să înţeleagă că fanii ar putea să-şi retragă banii.

"În numele tuturor suporterilor lui Rangers, îi îndemnăm pe cei implicaţi să faciliteze cât mai repede preluarea clubului, pentru a opri speculaţiile dăunătoare", se mai arată în comunicat.

Altfel, antrenorul lui Rangers, Walter Smith, a declarat că Madjid Bougherra, care a fost accidentat la genunchi, are şanse să evolueze în meciul retur cu Unirea Urziceni, întâlnire care a avea loc la 4 noiembrie, la Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite