Dan Petrescu: "Cel mai bun jucător de la Rangers este antrenorul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu: "Cel mai bun jucător de la Rangers este antrenorul"
Dan Petrescu: "Cel mai bun jucător de la Rangers este antrenorul"

Tehnicianul Unirii Urziceni Dan Petrescu a declarat aseară, înaintea antrenamentului oficial al echipei, că antrenorul Walter Smith este cel mai bun om al echipei din Glasgow.

"Trebuie să câştigăm meciuri şi să ne calificăm dincolo de grupe. Chiar dacă nu ni se dă nici o şansă, trebuie să credem în posibilităţile noastre. Consider că cel mai bun jucător de la Rangers este antrenorul. Pentru că nu suntem în aceeaşi grupă, aş vrea să se califice Chelsea. Aş antrena oriunde în Premier League", a declarat Dan Petrescu pentru televiziunea telesport.

"Sevilla este echipa numărul 1 în grupă, dar şi Rangers este valoroasă. Nu suntem aici ca să ne plimbăm, vom încerca să câştigăm mâine. Rangers are prima şansă şi atunci presiunea este mai mare pentru ei.

Dacă vom învinge va fi prima mea victorie în Champions League şi va fi un rezultat fantastic pentru mine. Pentru ei va fi un dezastru dacă pierd. Mâine vom avea un gazon perfect, nu contează ploaia. Nimeni nu se aşteaptă să cîştigăm.

Nu contează că am pierdut cu Vaslui, mâine va fi un alt meci, o altă motivaţie. Nu vreau să am nici un regret aşa cum am avut în meciul cu Sevilla. Am vrea să fim fluieraţi la începutul partidei şi aplaudaţi la sfârşitul ei. Am amintiri frumoase de cînd am jucat aici cu Steaua în 1987, a fost o atmosferă unică pentru Europa", a spus antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, înaintea meciului. 


Vasile Maftei promite că echipa sa va da totul pe teren şi că sînt pregătiţi pentru atmosfera pe care o vor face fanii lui Rangers. 

"Vom da totul pe teren. Vom face tot ce ţine de noi pentru a cîştiga. Nu sîntem aici în vacanţă. Ne aşteaptă o atmosferă fierbinte şi sîntem pregătiţi", a spus Vasile Maftei la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rangers.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite