EXCLUSIV: Marcel Răducanu a jucat pentru naţionala Germaniei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional român Marcel Răducanu a fost invitat de oficialii lui Hamburg să ia parte la un eveniment caritabil anual, numit „Seara Legendelor”.

Răducanu a evoluat 30 de minute pentru naţionala Germaniei, în meciul demonstrativ contra unei selecţionate alcătuite din foşti jucători ai celor de la SV Hamburg

La finalul partidei, participanţii, printe care şi componenţii echipei naţionale a nemţilor care a cucerit aurul mondial în 1990, s-au retras la un restaurant şi au petrecut până spre dimineaţă.

 „A fost un eveniment foarte frumos. Au fost invitaţi peste 70 de jucători. După meci, a urmat banchetul, care a durat până pe la 4 dimineaţa. Au invitat o formaţie rock, oamenii s-au dezlănţuit pe ring, la un moment dat au dansat şi pe mese. Atmosfera a fost tare mişto”, a dezvăluit Răducanu, pentru Adevărul.

 Fostul stelist a lăsat timiditatea deoparte şi a luat-o la dans pe una dintre cele mai mediatizate femei din Germania, cea de-a patra soţie a lui Lothar Mattaus:” Liliana, nevasta lui Matthaus, a fost atracţia serii. Are 21 de ani, arăta impecabil”. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite