Radu, de netrecut: “Banda stângă a fost închisă în faţa atacului milanez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul Il Termpo a scris că prestaţia lui Ştefan Radu în banda stângă a fost completă, după ce echipa sa, Lazio Roma, a terminat la egalitate, 1-1, cu AC Milan, într-un meci din etapa a 4-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6 fundaşului român, la fel ca şi site-urile calciomercato.it şi tuttomercatoweb.com. "Prestaţia lui Ştefan Radu pe partea stângă a fost completă. Milan a fost constrânsă să atace în altă zonă a terenului", a scris Il Tempo.

"Radu a reuşit o partidă bună, banda stângă fiind înschisă pentru atacul milanezilor"
, a notat calciomercato.it.

"Românul a fost atent, ordonat, şi-a ţinut bine partea şi l-a controlat pe Boateng. De altfel, ghanezul a fost constrâns să coboare foarte mult", a punctat tuttomercatoweb.com.

Agenţia Datasport şi site-urile sportevai.it şi wenews.com l-au notat cu 5,5 pe Ştefan Radu. "Românul s-a văzut destul de puţin, deoarece nu a vrut să-l piardă din vedere pe Boateng", a scris Datasport.

"A suferit fizic în duelurile cu Boateng, dar în final a ieşit învingător", a notat sportevai.it.

"Se poate spune că Radu a pierdut la puncte duelul cu Boateng. A încercat câteva incursiuni în ofensivă, dar fără efect", a scris wenews.com.

Ştefan Radu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, cu formaţia AC Milan, într-un meci din etapa a IV-a din Serie A, informează prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite