Radu Ştefan, singurul lazial necontestat de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Ştefan este apreciat la Lazio
Radu Ştefan este apreciat la Lazio

Circa 1000 de suporteri au luat cu asalt antrenamentul de azi a lui Lazio Roma, echipă la care evoluează şi Radu Ştefan. Deşi majoritatea jucătorilor au fost înjuraţi la scenă deschisă, fostul fundaş a lui Dinamo a fost printre singurii fotbalişti aclamaţi de susţinătorii romani.

"Mercenarilor, Mercenarilor", "La muncă, la muncă la muncă" sau "Lotito lasă-ne", au fost lozincile care s-au auzit cel mai mult la baza de pregătire a biancocelestilor. Fostul fundaş al lui Dinamo, Radu Ştefan, a dovedit o formă bună în ultima vreme şi a scăpat de criticile fanilor. "Radu este surpriza plăcută a acestui campionat. Nu are nimeni nimic cu el. Nu din cauza lui echipa se află la retrogradare", ne-a mărturisit Alessandro Zappulla, jurnalist al site-ului lalaziosiamonoi.it.

Forţele de ordine italiene au reţinut aproximativ 10 persoane după protestele care au avut loc astăzi la baza Formello

Lazio

Furia suporterilor vine după rezultatele slabe din ultima vreme. Lazio se află pe poziţia a 18-a din Serie A cu 22 de puncte. Davide Ballardini a fost înlocuit astăzi, iar Edy Reja, fostul tehnician a lui Napoli îi va pregăti de mâine pe Radu Ştefan şi compania.

Suporterii au aruncat cu fumigene spre forţele de ordine

Lazialii
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite