„Cine era Rădoi?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piţurcă spune că Mirel era un jucător de duzină când l-a adus la Steaua şi crede în Tudose. Amicalul de la Mogoşoaia dintre prima reprezentativă şi selecţionata de tineret s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru elevii lui Victor Piţurcă.

În locul turneului din Oman, selecţionerul Victor Piţurcă a fost nevoit să se mulţumească cu un amical în familie.

Cum rezultatul partidei a trecut rapid în plan secundar, pentru că nu interesează pe nimeni, Piţurcă a comentat mai mult prestaţia elevilor săi.

Despre Tudose a spus că are calităţile unui lider şi poate egala performanţele lui Rădoi la Steaua. ”Păi, Rădoi cine era atunci când l-am adus eu în Ghencea? Unul de Divizia B şi uşor uşor s-a impus ca lider.

Tudose are şi el calităţile unui lider. Vorbeşte foarte mult în teren, iar în acest meci s-a descurcat bine”, a spus selecţionerul.

În schimb, Piţurcă a fost dezamăgit de evoluţia lui Torje şi Gângioveanu: ”I-am spus la final lui Emil (n.r.- Săndoi, antrenorul naţionalei de tineret), că aş fi vrut mai mult de la unii dintre jucătorii lui, cum sunt Torje sau Gângioveanu.

În rest, eu consider că a fost un test reuşit. Vom mai avea un meci de acest gen şi la începutul anului viitor”.

Deşi a fost doar o partidă amicală, fotbaliştii celor două formaţii nu s-au menajat deloc. Golurile au fost marcate de Gigel Bucur, Luchin şi Prepeliţă, respectiv Radu Barbu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite