Rădoi l-a învins pe Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rădoi şi Olăroiu s-au întâlnit în această seară pentru a doua oară ca adversari într-un alt continent
Rădoi şi Olăroiu s-au întâlnit în această seară pentru a doua oară ca adversari într-un alt continent

Au făcut cinci puncte împreună în Liga Campionilor, iar astăzi s-au întâlnit într-o altă versiune a competiţiei, cea asiatică. De această dată, ca adversari. E vorba de Cosmin Olăroiu şi de Mirel Rădoi.

Al-Sadd, trupa pregătită de Oli, a primit, la Doha, vizita celor de la Al-Hilal în primul meci din grupa D. Dincolo de faptul că i-a pus faţă în faţă pe Oli şi Rădoi, întâlnirea a fost una specială şi din alt punct de vedere pentru tehnicianul de 40 de ani. Acesta şi-a înfruntat fosta echipă cu care a cucerit trei trofee în cei doi ani petrecuţi în Arabia Saudită.

Deşi s-au ataşat de Oli din perioada în care le-a fost antrenor, jucătorii de la Al-Hilal nu şi-au menajat deloc fostul tehnician. Al-Hilal s-a impus cu 3-0 prin golurile lui Al-Qahtani şi Nawaf. Rădoi a fost schimbat în minutul 88. În ciuda înfrângerii, Al-Sadd rămâne în cărţile calificării, alături de Al-Hilal, celelalte formaţii din grupă, Mes Kerman (Iran) şi Al-Ahli (Emirate) fiind mult sub reperezentantele Qatar-ului şi cea a Arabiei Saudite.

În celălalt meci al grupei, Mes Kerman - Al-Ahli 4-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite