Rădoi, fairplay şi nu prea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Stelei, premiat în luna august pentru fairplay, i-a cerut arbitrului Cristian Balaj la meciul cu Oţelul să dea drumul la joc în timp ce gălăţenii sărbătoreau primul gol al partidei. Steaua a pierdut meciul de la Galaţi (2-0), iar Gigi Becali a anunţat că jucătorii vor primi la următoarele partide sancţiuni pentru orice eşec sau semieşec.

Surse demne de încredere ne-au relatat cum s-a dezbrăcat internaţionalul din Ghencea de noţinunea de respectare a adversarului.“Imediat după ce gălăţenii au marcat primul gol, întreaga echipă a Oţelului l-a îmbrăţişat pe marcator, Marius Pena, în afara suprafeţei de joc, dar în jumătatea oaspeţilor.

Steliştii au pus mingea la centrul terenului, iar Rădoi a ţipat la arbitrul partidei Cristian Balaj: «Cristi, dă drumul la joc!», pentru a profita de faptul că adversarii nu erau pe teren. Centralul nu a vrut să fluiere reluarea jocului şi a aşteptat ca oţelarii să-şi reia locurile pe teren”, a povestit sursa pentru “Adevărul”.

Situaţia era atât în afara fairplay-ului, cât şi din punct de vedere regulamentar, întrucât jucătorii de la Oţelul nu erau în jumătatea lor de teren. Ironic, Rădoi a fost premiat în luna august pentru fairplay.

Teo, mai înţelegător

Un episod asemănător s-a petrecut la meciul Unirea Urziceni – Gloria Buzău (2-1), când arbitrul Teodor Crăciunescu, după golul doi marcat de gazde prin Onofraş, a fluierat reluarea jocului deşi fotbaliştii ialomiţeni sărbătoreau golul pe marginea terenului. Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a fost eliminat atunci pentru proteste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite