Rădoi, desfigurat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce "tricolorii" se pregăteau de meciul cu Olanda, Rădoi revenea bandajat în ţară Unul dintre cei mai buni oameni ai lui Piţurcă la Euro, Mirel Rădoi, va vedea la televizor

În timp ce "tricolorii" se pregăteau de meciul cu Olanda, Rădoi revenea bandajat în ţară

Unul dintre cei mai buni oameni ai lui Piţurcă la Euro, Mirel Rădoi, va vedea la televizor restul turneului.

Rădoi a ajuns ieri la Bucureşti la ora 14.15, cu şase ore şi jumătate înainte de startul partidei Olanda - România, meci la care probabil ar fi fost titular dacă nu ar fi avut probleme de sănătate.

Accidentat grav în urma unei ciocniri cu Răzvan Raţ în timpul meciului cu Italia, mijlocaşul a fost operat duminică la Spitalul Universitar din Zürich şi va putea începe recuperarea după şapte zile de pauză, urmând să poarte o mască de protecţie. Ciocnirea cu Raţ i-a adus stelistului o fractură a peretelui ocular stâng şi o deviaţie de sept.

Fără declaraţii

Căpitanul stelist a sosit din Elveţia cu un charter pus la dispoziţie de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, fiind însoţit de soţia sa Viviana şi de băiatul Denis. Îmbrăcat în treningul echipei naţionale a României, de culoare roşie, Mirel Rădoi purta un bandaj la nas şi la pomeţi şi nu a dorit să facă nicio declaraţie reprezentanţilor mass-media.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite