Rada s-a săturat de Emirate: „Vreau să plec, aici se joacă la nivel de amatori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Rada nu mai pare dispus să tolereze lipsa de profesionalism din Dubai şi spune că a vorbit deja cu oficialii lui Al Nasr să fie lăsat să plece de la echipă din vară.

„Am pierdut foarte multe meciuri în ultima perioadă şi nu stăm foarte bine. Lucrurile se schimbă foarte repede aici, pentru că oficialii nu prea au răbdare până să apară rezultatele. Se schimbă jucători, antrenori, tot. După cum vrea şeicul, pentru că toţi îl ascultă. Primele echipe de aici s-ar clasa în Liga I cam pe la jumătatea clasamentului. În Dubai se joacă un fotbal ca la începuturi. Se dau multe goluri, nu se vorbeşte de organizare, de tactică, se vede că sunt la început.

E greu să faci fotbal de performanţă atunci când trebuie să şi munceşti pentru a-ţi întreţine familia.

Când am ajuns aici am rămas surprins pentru că unii jucători lucrează şi eu nu am mai văzut aşa ceva. Au joburi, iar de multe ori nici nu veneau pe la antrenamente. Până la un nivel e OK, dar în teren nu mai e aşa de bine, pentru că trebuie să alergi pentru 3, 4 oameni în plus.

E posibil să plec de la Al Nasr, acum sunt în discuţii cu ei. Propunerea a venit de la mine, dar mai e cam o jumătate de lună până se termină campionatul şi apoi mai vedem ce va fi. Vreau să plec. Am 28 de ani, nu sunt vreun moş, şi trebuie să joc. Nu m-am gândit încă la o revenire în România", a spus Rada pentru Puterea.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite