Rada: "Aveam mare nevoie de această victorie pentru a mai spera la UEFA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului a declarat că victoria cu Pandurii a venit ca o mare necesitate în condiţiile în care echipa caută locul pentru Cupa UEFA.

VEZI AICI FILMUL MECIULUI

"A fost un meci greu. Am întâlnit o echipă bine aşezată în apărare, cu un antrenor foarte ambiţios. Aveam mare nevoie de această victorie pentru a mai spera la un loc de la Cupa UEFA. Pot spune că ne revenim doar când vom avea trei-patru victorii consecutive, iar când se va întâmpa asta vom fi şi pe un loc de Cupa UEFA. Jucătorii mei au fost motivaţi, dornici să câştige, dar s-a văzut pe umerii lor presiunea cauzată de lipsa rezultatelor din ultimul timp şi ieşirea din Cupa României şi din lupta pentru titlu. Victoria de azi este şi pentru Costin Lazăr, că este ziua lui, îl aşteptăm mâine cu o bere", a afirmat Rada.

Rada a menţionat că el are contract cu Rapid până în vară şi nu poate fi dat afară, ci eventual doar să nu-i fie prelungit contractul.

Marian Rada a adăugat că Joao Paulo Andrade a intrat cu o contractură pe teren, iar în timpul meciului s-a agravat şi a fost nevoit să-l înlocuiască.

"Cârţu aşa este el, mai coleric, dar eu nu am văzut ceva deosebit la acest joc din punct de vedere al arbitrajului", a comentat Rada, referindu-se la reacţia antrenorului de la Pandurii, de la finalul meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite