Rachita sustine ca a fost dat afara de la FC Ploiesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Valeriu Răchită a declarat luni, agenţiei NewsIn, că oficialii echipei FC Ploieşti i-au comunicat că nu mai au nevoie de serviciile lui, fără a-i expune motivul, iar contractul dintre cele două părţi urmează să fie reziliat în câteva zile.

"Am fost la stadion azi şi cei din conducerea executivă mi-au spus că nu mai vor să continue cu mine, că aşa a decis domnul Niculae. Nu înţeleg de ce vor asta, pentru că echipa a mers bine, avem şanse la promovare. Am încercat să îl sun, dar nu îmi mai răspunde la telefon. Nu am ce să fac, trebuie să accept rezilierea pe cale amiabilă, pentru că eu nu sunt Peseiro sau Dorinel Munteanu să am clauze de siguranţă în contract. În câteva zile, contractul va fi reziliat şi pe cale legală ", a spus Răchită.

Fostul jucător al Stelei a precizat că oamenii din conducere s-au folosit de o demisie mai veche a sa pentru a-l da afara: "În luna august, în cadrul unui Consiliu Director, Chiţu a bătut un jucător de faţă cu membrii CD. Atunci mi-am dat demisia, pentru că aici nu eram la Câmpina, eu nu puteam lucra aşa. Dar ei nu mi-au acceptat demisia atunci, ci tocmai acum. Astfel pare că eu am renunţat, nu că ei m-au dat afară".

Răchită a mai spus că a fost deja contactat de alte echipe care i-au propus funcţia de antrenor: "Lucrurile astea se ştiau de câteva zile, aşa că m-au sunat şi pe mine câţiva oameni. E şi o echipă din Liga I printre cele care m-au contactat. Dar am amânat discuţiile până la clarificarea situaţiei mele de aici".

Valeriu Răchită a preluat pe FC Ploieşti în vara lui 2007, când echipa activa în Liga a III-a şi a reuşit promovarea în eşalonul secund din primul sezon. În acest an, FC Ploieşti se află, la jumătatea campionatului, pe locul 3 în clasamentul Seriei I, cu 30 de puncte, la 3 puncte de locul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite