RADIOGRAFIE ŞOCANTĂ Uite cum arată piciorul fracturat al lui Wasilewski

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RADIOGRAFIE ŞOCANTĂ Uite cum arată piciorul fracturat al lui Wasilewski
RADIOGRAFIE ŞOCANTĂ Uite cum arată piciorul fracturat al lui Wasilewski

Atacul criminal al lui Axel Witsel asupra polonezului Marcin Wasilewski i-a adus piciorul acestuia într-o stare jalnică. Tibia şi peroneul sunt la distanţă apreciabilă de poziţia firească. Duminică seara, fundaşul lui Anderlecht a fost supus de urgenţă unei operaţii temporare de curăţare a rănii. Săptămâna aceasta urmează ca doctorii să intervină chirurgical pentru a-i pune oasele cap la cap.

Mai citeşte:


"Staff-ul medical a curăţat pe cât se poate rana deschisă a jucătorului. Deoarece, din cauza naturii leziunii, există un risc foarte mare de infecţie. Astfel, Marcin va urma un tratament cu antibiotice în următoare câteva zile. Scopul acestui tratament este acela de a ne asigura că va putea suferi o intervenţie chirugicală definitivă în cursul acestei săptămâni", a precizat Louis Kinnen, şeful staff-ului medical de la Anderlecht.

Internaţionalul polonez al echipei Anderlecht, Marcin Wasilewski, victima unui fault dur din partea mijlocaşului Axel Witsel în prima repriză a partidei cu Standard Liege, a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept. Acesta va fi indisponibil între 10 şi 12 luni, a anunţat clubul din Bruxelles.

Coechipierul lui Wasilewski, Jan Polak, care de asemenea a suferit o accidentare la partida de duminică, va fi indisponibil pentru cel puţin şase luni, anunţă site-ul oficial al clubului Anderlecht.

Internaţionalul ceh Jan Polak a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, în urma unei intrări a atacantul braziliano-belgian Igor De Camargo. (A.M.)

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite