Prietenul la nevoie se cunoaşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sir Alex Ferguson a mers marţi la Lisabona pentru a depune mărturie în favoarea fostului său colaborator, Carlos Queiroz.

Queiroz face obiectul unei investigaţii declanşate de Federaţia Portugheză de Fotbal, care-l anchetează pentru un incident petrecut în luna mai. Atunci, antrenorul lusitanilor i-ar fi jignit pe experţii anti-drog veniţi pentru un control-surpriză în cantonamentul echipei. Acest episod ar putea avea consecinţe serioase pentru Queiroz, care riscă să fie suspendat sau chiar demis din funcţie. Avocatul său a negat însă acuzaţiile, afirmând că Querioz nu i-a insultat sau împiedicat pe oficiali să-şi desfăşoare activitatea, ci doar s-a arătat enervat de faptul că jucătorii săi sunt deranjaţi.
"Sigur c-ar trebui să continue la naţională. În fotbal e foarte greu să găseşti oameni buni, iar Carlos e unul din cei mai buni" a spus la ieşirea de la audieri Ferguson, căruia Queiroz i-a fost secund timp de 6 ani în două mandate. Pe lângă antrenorul lui Manchester United, apărătorii selecţionerului au mai citat alţi 9 martori, printre ei numărându-se preşedintele Benficăi, cel al lui FC Porto şi fostul internaţional Luis Figo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite