Probleme în paradis? Puyol cere sprijinul fanilor pe blog!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simte Puyol ameninţarea Realului?
Simte Puyol ameninţarea Realului?

A dărâmat prima înfrângere a sezonului în Primera încrederea Barcelonei în şansele la titlu? Asta pare să fie întrebarea al cărei răspuns l-a dat căpitanul Carles Puyol prin intermediul blogului său personal.

"Nu e cazul să ne alarmăm, echipa asta a demonstrat că devine mai puternică în faţa greutăţilor şi joacă mai bine. Indisponibilităţile pe care le avem sunt importante, normal, dar echipa are poftă de joc, iar când treci peste situaţii mai complicate devii mai puternic ca grup, progresezi mult. De acum, cu toţii vom da mai mult pentru ca absenţele din lot să nu se vadă.

Sper ca accidentaţii să îşi revină cît mai curînd, acum e momentul adevărului pentru noi, iar asta reprezintă cel mai frumos lucru pentru un fotbalist.

Sâmbătă, vă aşteptăm pe Camp Nou pentru a cunoaşte din nou gustul victoriei cu ajutorul vostru, pentru că acum e momentul să fim mai uniţi ca niciodată şi sunt sigur că, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna, nu ne veţi dezamăgi" a fost mesajul transmis de Puyol fanilor catalani.

Barcelona a fost învinsă duminică cu 2-1 de către Atletico Madrid în Primera Division, aflându-se la prima înfrângere a sezonului în 22 de etape. Diferenţa între catalani şi Real Madrid a scăzut la două puncte, „Los Merengues" învingând cu 3-0 în meciul de la Xerez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite