„Putem readuce naţionala în top“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Stelea (41 de ani), actualul portar al echipei FC Braşov, a vorbit pentru „Adevărul” despre noua sa funcţie, aceea de antrenor secund al echipei naţionale.

„Nu am multe cunoştinţe adecvate în acest domeniu, dar am acumulat de-a lungul carierei de jucător o experienţă care mă va ajuta. Plecăm cu încredere la acest drum nou şi ne dorim să redăm românilor acea echipă naţională, care-i scotea în stradă în anii ’90“.

„Arnold“ a zâmbit atunci când a fost întrebat ce părere are despre staff-ul portarilor de la naţională: „Nu contează că în timpul carierei de fotbalist ai fost portar sau jucător de câmp. Cât timp eşti devotat meseriei pe care o practici, nu trebuie să existe o delimitare de acest gen“.

El spune că tocmai experienţa dobândită pe postul din teren îl va avantaja în noua sa activitate: „Dintre buturi ai o viziune diferită despre ceea ce se întâmplă pe teren.

Se greşeşte când se spune că tehnicienii care au fost portari sunt defensivi. Niciunui antrenor nu-i convine când formaţia lui stă cu fundul în poartă. Poţi să fii şi translator şi să ai succes ca tehnician. Mourinho este cel mai bun exemplu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite