FOTBAL: Pustai vrea să demonstreze maturitate şi în meciurile din deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pustai vrea să demonstreze maturitate şi în meciurile din deplasare
FOTBAL: Pustai vrea să demonstreze maturitate şi în meciurile din deplasare

Antrenorul lui Gaz Metan, Cristian Pustai, a declarat marţi, înaintea restanţei cu FC Vaslui, că îşi doreşte un rezultat bun, pentru a demonstra că echipa sa a devenit matură şi în meciurile din deplasare şi că evoluţia bună din etapa trecută, cu Universitatea Craiova, n-a fost întâmplătoare.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că FC Vaslui este o echipă bună, care va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon, şi are un patron ambiţios, care a investit mulţi bani şi îşi doreşte în acest an chiar şi titlul. Noi ne dorim să arătăm că meciul cu Craiova n-a fost întâmplător şi vrem să demonstrăm şi în deplasare că am devenit o echipă matură", a declarat Cristian Pustai, marţi, pentru NewsIn.

Tehnicianul nu face un secret din modul în care va aborda jocul şi a anunţat că în meciul de la Vaslui va miza, în special, pe contraatac. "Vreau să jucăm bine pe contraatac, să avem o posesie bună şi un joc poziţional bun, să demonstrăm că suntem o echipă greu de clintit", a explicat Pustai, care a adăugat că euforia după victoria cu Universitatea Craiova (2-1), din runda precedentă, a trecut, pentru că nu vrea să repete greşelile de anul trecut, de după victoria cu FC Timişoara (5-1).

"Pentru noi, meciul cu Universitatea Craiova s-a terminat vineri. Avem experienţa anului trecut, când euforia de după meciul cu Timişoara a ţinut câteva etape, timp în care n-am mai câştigat puncte", a spus antrenorul echipei ardelene.

Partida FC Vaslui-Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a Ligii I, se va juca miercuri, de la ora 20:00. Meciul s-a amânat la cererea lui FC Vaslui, care a dorit să îşi pregătească mai bine meciul retur cu Omonia Nicosia, din Liga Europa.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite