„Pumele“, nişte „râşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Argentina lui Messi (foto) şi Higuain s-a făcut de râs în al doilea meci din preliminariile pentru Mondialul din 2014. Selecţionata albicelestă a pierdut, scor 0-1, meciul jucat în Venezuela.

Golul lui Amorebieta le-a adus gazdelor o victorie uluitoare, prima din istorie împotriva dublei campioane mondiale în 19 întâlniri. Succesul împotriva Argentinei a fost sărbătorit cum se cuvine de venezueleni, care la finalul meciului au dat startul focului de artificii.

„Argentina a jucat foarte prost. Messi, obosit, a trimis doar câteva şuturi spre poarta adversă. Toată echipa a rămas datoare", a notat cotidianul argentinian „Ole". La rândul său, Lionel Messi a încercat să explice rezultatul spunând că jucătorii nu au reuşit să „ţină de minge". „Am căzut. Nu am avut posesie. Am făcut acest lucru la început, dar apoi a fost tot mai greu pentru noi să construim", a afirmat starul Barcelonei. Selecţionerul Alejandro Sabella a trimis în teren următorii jucători: Andujar - Zabaleta (Banega 66), Demichelis, Otamendi, Burdisso, Rojo - Sosa, Mascherano (74 Palacio), Di Maria (84 Pastore) - Messi, Higuain.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite