Provincia joacă X şi O

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflate la egalitate pe primul loc, CFR Cluj şi Timişoara n-au onorat derby-ul etapei. Meciul de la Cluj s-a disputat sub auspiciile declaraţiilor războinice ale conducătorilor celor două cluburi de dinaintea meciului.

Nervozitatea şi rivalitatea au fost transmise şi jucătorilor, care au fost mai mult atenţi la faulturi decât la construcţia jocului. Torţele din peluza timişoreană şi huiduielile din tribuna „vişinie” au acompaniat meciul slab dintre primele două clasate ale României.

„Vitezistul” Bucur s-a remarcat de câteva ori pe parcursul primei părţi, acţiunile sale pe partea dreaptă lăsându-i inerţi în două rânduri pe fundaşii Clujului. Fraţii Karamyan s-au aflat la originea fazelor celor de pe Bega, în timp ce Nei a trimis un trasor puţin pe lângă buturile lui Pantilimon.

Traore a luat „roşu“

Jocul anemic al clujenilor l-a făcut pe Conceicao să-l scoată pe închizătorul Dani şi să-l introducă pe „elefantul” Traore, dar nu a scăpat de huiduielile de la pauză ale spectatorilor.

La reluare, clujenii au intrat cu o viteză în plus, iar Nei i-a dat emoţii mari lui Pantilimon, urmat de Deac, care l-a întins serios pe gigantul oaspeţilor. Traore a preluat excelent printre trei adversari şi a fost blocat în momentul şutului.

Sabău a mutat ofensiv prin introducerea lui Vrsici în locul lui Alexa, iar după „roşul“ lui Traore, primit după o intrare cu bocancul în figura lui Pantilimon, bănăţenii au trecut la conducerea jocului. Fără rezultat însă, meciul terminându-se 0-0, rezultat care menţine cele două formaţii la egalitate pe primul loc.

image

Am fi meritat să câştigăm. Dacă Traore nu era eliminat, altfel ar fi stat lucrurile.

image


Iuliu Mureşan
preşedinte CFR Cluj

Răzvan Lucescu a fost la meci

image

Selecţionerul României a fost prezent la partida dintre CFR Cluj şi FC Timişoara. El a fost aşteptat la aeroport de directorul executiv al clujenilor, Răzvan Zamfir. Răzvan Lucescu (foto) a ţinut să urmărească mai mulţi jucători pe care îi are în vederile sale pentru meciurile amicale de la sfârşitul anului.

0 - 0

CFR Cluj: Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Deac, Dani (41 Traore), Mureşan, Culio, Mara (64 Dubarbier) – Nei (90 Buş).

Antrenor: Toni Conceicao

FC Timişoara: Pantilimon - Mera, Nibombe, Scutaru, Bonfim - Artiom Karamyan, Alexa (70 Vrsici), Bourceanu, Chiacu - Arman Karamyan, Bucur (81 Parks).

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”

Spectatori: 15.000

Eliminat: Traore 72

Arbitru: Marius Avram

Telex

  • Mureşan a fost înjurat de fanii timişorenilor. Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a ales să traverseze terenul prin zona în care se afla galeria timişoreană. Fanii de pe Bega l-au înjurat în permanenţă pe Mureşan. În replică, şeful din Gruia i-a aplaudat ironic.
  • Chivorchian, Sabău şi Mureşan, la poveşti. Înaintea partidei, tehnicianul Timişoarei, Ioan Ovidiu Sabău şi preşedintele Gheorghe Chivorchian s-au întreţinut la marginea terenului cu Iuliu Mureşan. Cei trei au avut o discuţie de aproximativ 20 de minute.
  • Bonfim, la un pas de tragedie! Din peluza rezervată fanilor timişoreni au fost aruncate mai multe torţe în startul meciului. Una dintre ele a căzut foarte aproape de Bonfim. Avram a oprit meciul pentru ca fotbalistul să primească îngrijiri medicale, iar în cele din urmă partida s-a reluat.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite