Pronia&Necuratul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe praful acesta  mediatic,  pe ceaţa asta făcută de mahării Jiji şi Taher - nu mai zic de o Dinamo, cu jocurile ei chinuite, dar aflată în frunte - cel puţin două echipe îşi văd

Pe praful acesta  mediatic,  pe ceaţa asta făcută de mahării Jiji şi Taher - nu mai zic de o Dinamo, cu jocurile ei chinuite, dar aflată în frunte - cel puţin două echipe îşi văd de treabă, îşi fac punctele. Muncă, nu circ! Urzicenii şi Timişoara.

Ce a zis  Gigi despre Taher, despre faptul că el, Jiji, i-a dat brânci ca să distrugă echipa din Giuleşti, am mai afirmat-o aci, e contrar creştinismului clamat de preacucernicul piperian care, cu orizontul lui subţire cât o lamă de ras, confundă adesea Pronia cu necuratul. Dar, asta e viaţa! Dumnezeu dă, tot el ia! Imaginaţi-vă ce poziţie ar fi avut Timişoara dacă nu era depunctată?, gândeşte multă lume deodată cu Tender.

Dar, băgaţi, nene, optimismu-n hamuri că pot începe şi la ea belelele, “ghinioanele”. Căci, mafia veche cu galoane noi lucrează, veghează, stă adică trează. Numai că, la cât este de încercată “Poli” -  eu tot aşa-i spun - nu mai ştiu câte ar mai putea să îndure. Lucrurile stau cam la fel şi la Urziceni. Aici e un şef tare-n clonţ, cu nostalgii de eră gigibecalină, de mezozoic ghencean; plus  netăcerile antrenorului Dan Petrescu, revelaţia ultimilor ani. Serios, ambiţios. Păcat că n-a apucat un tur pe Giuleşti, putea fi  azi salvarea Rapidului.

Dar cine mai are răbdare?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite