Programul „Rabla“ la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dayro Moreno s-a devalorizat de 30 de ori în ultimele şase luni. Gigi Becali este dispus să-l dea în schimbul sumei de un milion de euro. Columbianul este ultimul nume pe o listă de jucători de pe urma cărora Becali nu-şi recuperează investiţia iniţială.

Dat afară din antrenamentul de miercuri de interimarul Massimo Pedrazzini, Dayro Moreno are zilele numărate în Ghencea. Până şi patronul Gigi Becali s-a săturat până peste cap de fiţele columbianului.

 „Ce să-mi mai placă la el? Dayro Moreno este de vânzare! Aşa cum am spus şi acum două săptămâni, îl dau oricui îmi oferă un milion de euro”, a tunat Gigi Becali. Declaraţia latifundiarului vine la numai şase luni după ce tot el spusese că mijlocaşul columbian este „perla” echipei şi trebuie să facă mereu parte din primul „11”.

„Dayro este cel mai valoros fotbalist pe care îl are Steaua în lot la această oră. Sunt convins că, în câţiva ani, va face senzaţie în Liga Campionilor şi voi putea lua pe el 30-40 de milioane de euro”, spunea Becali în luna ianuarie.

Cel mai scump din istoria stelei

Dayro Moreno, care a venit la Steaua la începutul anului 2008, este cel mai scump transfer din istoria grupării din Ghencea, care le-a plătit celor de la Once Caldas două milioane de euro în schimbul său. „Cazul Moreno” nu este primul în care Gigi Becali îşi schimbă brusc atitudinea în privinţa fotbaliştilor săi.

„Am vorbit cu Dayro… e foarte trist… antrenorul a ţipat la el. Asta e, am vorbit cu cei de la Steaua şi va pleca la finalul campionatului”, a confirmat şi Alvaro Munoz Castro, impresarul mijlocaşului.

Înlocuit de „Noul Rădoi“

Locul lui Dayro a fost luat de Mihai Onicaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Steaua II. „Onicaş aduce cu Mirel Rădoi la nivel de atitudine şi determinare. Dacă şi alţii ar fi avut calităţile acestui tânăr, Steaua nu s-ar fi aflat în situaţia de acum”, l-a caracterizat pe acesta Leo Strizu, antrenorul de la formaţia secundă.

Marşul anti-Becali, promovat în oraş!

Suporteriii Stelei au împânzit Capitala cu afişe care conţin detalii despre acţiunea de sâmbătă, pentru a face cunoscut evenimentul. Militari, Crângaşi, Universitate şi Romană sunt doar câteva dintre zonele vizate de fanii iritaţi de conducerea din Ghencea.

Pliantele conţin informaţii despre ora şi locul de întâlnire, însoţite de mesajele „Free Steaua” şi „62- Ne vrem clubul înapoi” .

Ovidiu Petre revine pe teren în septembrie

Mijlocaşul Stelei care s-a accidentat la meniscul extern al genunchiului drept în timpul partidei Pandurii – Steaua, din 7 aprilie 2009, este aşteptat să revină pe gazon în luna septembrie.

Procesul de recuperare al lui Ovidiu Petre în urma intervenţiei chirurgicale suferite în urmă cu două luni decurge foarte bine. Astfel, medicii italieni de la clinica „Isokinetic” de la Bologna sunt convinşi că nu vor apărea complicaţii în cazul mijlocaşului.

În condiţiile în care portughezul Tiago Gomes nu va fi păstrat în lotul pentru sezonul următor, înlocuitorul lui Petre va fi ales dintre închizătorii Pleşan, Bicfalvi şi Lovin. Din cauza deselor accidentări, „Ceasul” nu a bifat în acest sezon al Ligii I decât 10 partide şi un gol.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite