Programul lui Mitică Dragomir: "Nu schimb nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir a candidat de unul singur la alegerile pentru şefia LPF, iar Adunarea Generală l-a votat într-o atmosferă destinsă. Sub deviza „Nu schimb nimic“, Mitică a obţinut 16 voturi din 18. La LPF s-a organizat ieri un simulacru de alegeri. A existat un singur candidat, Dumitru Dragomir, care a fost validat pentru un nou mandat, cel de-al patrulea consecutiv.

Citiţi şi:


Adunarea Generală ordinară, în cadrul căreia sunt reuniţi reprezentanţii  cluburilor din Liga I, s-a întrunit la ora 11.00. Câteva minute mai târziu, la sediul forului din strada Alexandru Vitzu, şi-a făcut apariţia o dubiţă, din care s-au descărcat platouri cu mâncare.

Mitică a ţinut un discurs sub deviza „Nu schimb nimic” şi s-a impus lejer. Rezultatul era previzibil şi a fost anunţat un ceas mai târziu, când ofiţerul de presă al LPF, Adrian Ionescu, a dezvăluit că 16 cluburi au votat pentru Dragomir, unul s-a abţinut, iar unul nu s-a prezentat la vot.

În scurt timp, noul şi vechiul preşedinte a organizat o conferinţă de presă, presărată cu glume. „Am fost reales, a fost o surpriză plăcută. La vremuri noi, conducem tot noi.

A fost votat omul Dragomir, nu programul lui, pentru că omul sfinţeşte locul. A fost cea mai liniştită adunare de când sunt eu la Ligă, fără nicio convulsie“, a spus „Corleone“. „Fiind singurul candidat, Dragomir a fost cel mai bun pentru şefia LPF”, a declarat şi Iuliu Mureşan, după vot.

Tot ieri ar fi trebuit să fie aleşi şi noii vicepreşedinţi, dar Dragomir a explicat că nu mai este nevoie de vot: “Nu va exista nicio schimbare în organigramă, voi lucra cu aceeaşi oameni care mi‑au fost alături şi până acum pentru că împreună facem o treabă bună. Robi Urs şi Alexandru Boc vor rămâne vicepreşedinţi, iar Valentin Alexandru – secretar general“.

Campionii, supăraţi că n-a venit la meciurile lor

Deşi a avut un reprezentat în Adunarea Generală de ieri, Unirea Urziceni a refuzat votul. „Ne-am abţinut la aceste alegeri pentru că nu l-am simţit pe Dragomir un preşedinte şi pentru Unirea Urziceni. E un bun preşedinte pentru Ligă, se ştia că va ieşi dânsul, aşa că noi am decis să ne abţinem. Ar trebui să apere interesele tuturor cluburilor. Nu a venit la niciun meci al nostru din
Liga Campionilor, deşi invitaţiile au fost trimise“, a explicat Felix Grigore, directorul general al ialomiţenilor. „Nu am venit la meciurile lor din Liga Campionilor din cauză că nu m‑au invitat“, a replicat „Corleone“.

Pandurii au boicotat Adunarea Generală

image

Pandurii Târgu-Jiu a fost singurul club care nu a venit la votul de ieri. Preşedintele Marin Condescu (foto), care nu este în relaţii bune cu Dragomir, anunţase cu câteva zile în urmă că este împotriva realegerii acestuia.

„Cei de la Pandurii nu au venit la adunare pentru a nu vota împotrivă şi cred că au fost nişte diplomaţi. Aş fi un conducător mic dacă le-aş purta pică pentru asta. Nu am nicio problemă cu ei“, a punctat „Corleone“. „Nu am venit la vot pentru că cei de la LPF nu ne doreau acolo“, a mărturisit Marin Condescu.

„Mă îmbăt cu nevasta acasă“

Dumitru Dragomir a spus după votul de ieri că soţia lui nu-l mai vrea în fruntea LPF. „Voi sărbători victoria acasă. Mă îmbăt cu nevastă-mea. Ea, săraca, abia aştepta să nu mai fiu la LPF, dar ce să îi faci? Când am fost ales prima oară, nici nu credeam că voi rămâne atâţia ani“, a spus „Corleone“.

Acesta este în fruntea Ligii din 1996, iar singurele alegeri la care a avut un contracandidat au fost în 2000, când l-a învins pe Gino Iorgulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite