FOTBAL: Bergodi : "Problema Stelei este una psihică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al Stelei, Cristiano Bergodi, a descoperit care era "junghiul" din angrenajul echipei din Bulevardul Ghencea, acesta fiind de ordin psihic.

"Acum sunt în vacanţă. După ce mă voi întoarce mă voi dedica Stelei. Sper să facem treabă bună cu domnul Becali. Steaua nu e o echipă rea, nu au dat randament pentru că nu erau bine pregătiţi psihic", a precizat italianul.

Fostul antrenor al Iaşiului  este sigur că se va înţelege cu patronul grupării "militare": "Am vorbit cu Gigi şi cu Argăseală. Eu cred că se poate avea o relaţie bună cu el, eu sunt un om deschis, îi spun în faţă ceea ce gândesc, şi asta poate fi o soluţie. Cred că între antrenor şi patron  există o relaţie strânsă, dar trebuie să fie anumite limite. Nimeni nu şi-a permis până acum să îmi facă un prim unsprezece".

Chiar dacă a acceptat propunerea Stelei, Bergodi tânjeşte după ţara sa natală, în care ar reveni fără să stea pe gânduri.

"Visul meu este să mă întorc în Italia, dar acum trebuie să mă gândesc la fotbalul din România. Eu sunt dator fotbalului din România, e ca a doua mea casă şi de aceea sunt foarte bucuros să fiu aici. Dacă Italia nu mă cunoaşte, atunci mă bucur că sunt aici", a continuat Cristiano.
În încheiere, fostul lazial a afirmat că deşi nu are nici un obiectiv stabilit de patron, el va dori să se claseze pe primele două poziţii în următorul sezon. "Nu am discutat cu Gigi despre intrarea în Europa League, dar eu vreau şi e obiectivul impus de mine. Domnul Becali nu mi-a impus nimic, dar eu simt că trebuie locul 1 sau 2 la finalul sezonului viitor", a spus Bergodi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite