Prime de 600.000 de euro la ŢSKA, dacă Steaua este eliminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Dubla" cu Steaua este crucială pentru ŢSKA şi situaţia financiară a clubului din Sofia. Pentru că vistieria bulgarilor este aproape goală, cel mai important obiectiv al echipei la care evoluează Ianis Zicu este calificarea în grupele Europa League şi implicit eliminarea Stelei.

Un eşec în faţa roş-albaştrilor ar însemna un dezastru pentru ŢSKA şi problemele financiare ar continua pînă la finalul sezonului. Singura soluţie ar reprezenta-o transferul lui Spas Delev, atacantul în vîrstă de 21 de ani, pe care patronul echipei speră să obţină peste 1 milion de euro.

Zicu şi colegii săi ar urma să împartă nu mai puţin de 600.000 de euro în cazul unei calificări în grupe, recompensă pentru milioanele de euro virate în conturile clubului de către UEFA, susţine publicaţia bulgară Temasport.

Zicu, cel mai scump transfer al bulgarilor

În această vară, Milen Radukanov, a preferat să cumpere doar doi jucători, restul fiind aduşi ca liberi de contract. Pentru românul Ianis Zicu s-a plătit cea mai mare sumă, 350.000 de euro către Poli Timişoara, în timp ce pentru Sasa Zivec, patronul a scos din buzunar 120.000 de euro, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite