Prezentare cu scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezentare cu scandal
Prezentare cu scandal

Suporterii au continuat războiul cu Becali. Iritaţi de faptul că unii spectatori îl apladau pe Gigi şi dezamăgiţi de jocul echipei, ultraşii de la peluze au părăsit stadionul. Cu patru zile înainte de primul meci oficial cu Ujpest, în Liga Europei, Steaua are probleme şi cu jocul echipei, dar şi cu suporterii.

Încă din startul partidei, suporterii de la Peluza Sud au început şicanele la adresa latifundiarului din Pipera, afişând bannere. “Un nou început, aceeaşi dorinţă. Gigi, pleacă!” era unul dintre ele. Nu însă întreg stadionul i-a fost ostil patronului din Ghencea, spectatorii de la tribune huiduind reacţia galeriei.

Becali a fost chiar aplaudat la scenă deschisă în momentul în care privea jocul echipei de la lojă. Nemulţumiţi de acest lucru, dar şi de scorul de la pauză,cei 200 de ultraşi de la Peluza Sud au părăsit stadionul Ghencea.

Achiziţiile Bibişkov şi Grzelak, după pauză

Cu o echipă apropiată de cea pe care o va trimite în teren joi, cu Ujpest, Bergodi a debutat cu stângul în Ghencea. Steliştii au arătat ca o formaţie fără prospeţime, singurul remarcat fiind Ochiroşii. Achiziţiile Bibişkov şi Grzelak au intrat în repriza secundă, dar nu au reuşit să mişte tabela, înţepenită la 0-0. “Cred că Onicaş va juca în locul lui Bicfalvi. Rog fanii să termine cu acest scandal, distrug echipa. Să mă înjure înainte de meci sau la final”, a declarat Becali.

Spectacol cu jocuri de lumini, ca la Barcelona!

image


Steliştii şi-au prezentat cu fast lotul pentru noul sezon. “Un spectacol nemaiîntâlnit în România. Doar la Barcelona mai vezi aşa ceva”, se laudă Argăseală. Numai că în Ghencea au fost prezenţi doar 4.000 de suporteri. Jucătorii au intrat pe teren într-un spectacol de lumini, fiindu-le imprimate numele pe teren. De la prezentare au lipsit Emeghara şi Daniel Bălan, în schimb a fost Ovidiu Petre.

Meci amical

Steaua – Genclerbirligi 0-0

Steaua: Tătăruşanu - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Szekely, Bicfalvi, Toja, Ochiroşii - Surdu, Kapetanos.
Au mai jucat: Zapata, Lungu - Stancu, Grzelak, Onicaş, A. Ionescu, Tudose,D. Ninu, Nicoliţă, Baciu, Rada, Bibişkov.
Eliminaţi: D. Ninu (‘88) / Burhan Eşer (‘88)

Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite